|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Το θερμόμετρο μου έσπασε...έχω ένα Rio 125 που το στρώνω απο χθές...μόλις γύρισα απο το σχολείο είδα το θερμόμετρο σπασμένο και τα μπιλάκια που έχει απο κάτω πεσμένα στο χαλικάκι...το χαλικάκι είναι μαύρο
![]() Τι να κάνω? Το θερμόμετρο μου είναι αυτό :http://www.google.gr/imgres?imgurl=h...1t:429,r:3,s:0 |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξερω τι χημικα μπορει να εχει μεσα,για τις μπιλιες ομως μην τρελενεσαι και πολυ,βαλε ενα μαγνητη μεσα σε ενα σακουλακι ωστε να μην ερθει σε επαφη με το νερο και ψαρεψε τα,η αν εχεισ αυτο που καθαριζουν τα τζαμια που εχει μαγνητη χρησιμοποιησε το και ολα οκ......
|
|
||||
|
||||
![]()
Η γνώμη μου είναι να κάνεις μια μεγάλη αλλαγή νερού και να ξαναρίξεις αμμωνία (με αμμωνία δε στρώνεις?)
Αφού ξεκίνησες χτες, δεν τρέχει και τίποτα! Τι είναι μια μερούλα ακόμα; ![]() Και κάνε και αυτό που σου είπαν, για να είσαι σίγουρος. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ηθικο διδαγμα... : Παρε ψηφιακο.Θα παω να παρω και εγω
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχει υδραργυρο το θερμομετρο αυτο οποτε κανε αναρροφηση και ΟΚ.
Στο στρωσιμο εισαι χωρις ψαρια ετσι?
|
||||
|
||||
![]()
μολύβι για αντίβαρο μου μοιάζει αυτό...
μαγνήτης δεν το πιάνει νομίζω καλά είναι να το βγάλεις-μπορεί να αρχίσει να διαλύεται στο νερό.... βγάλε όλο το χαλίκι σε εκείνη την περιοχή καλύτερα |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Bοήθεια!ξαφνικός θάνατος αλπίνο... | theok1200s | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 9 | 21-02-10 16:50 |
Bοήθεια, μπερδεύτηκα | athina | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 30-07-07 00:22 |