|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές Το σύνολο του τεχνητού εξοπλισμού και υλικών που θα υποστηρίξουν τη δεξαμενή μας, μετατρέποντας την σε ένα υγειές κύκλωμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Λιμνοβιοι αντιμετωπιζω το εξης κουλο προβλημα!!...
Το diy bakki shower που εχω φτιαξει στη λιμνη μαζευει πολλα μυγακια!! Τα κλασικα πολυ μικρα ενοχλητικα και σπαστικα μυγακια!!!! ![]() Ηθελα να μαθω πως μπορω να το αντιμετωπισω γιατι περα απο εντελως αντιαισθητικο, τα παρασυρει η ροη του νερου οταν περνανε κατω απο τον σωληνα που ψεκαζει και γεμιζει το σφουγγαρι μου ψωφια μυγακια!!! Φανταζομαι οτι τα προσελκυει η υγρασια η το νερο γενικοτερα...?? ![]() ![]() Το καλοκαιρι γινοτανε της τρελης απο κατι κουνουπια που πρεπει να ηταν διασταυρωση με δεινοσαυρο ![]() Τωρα με επισκεφθηκε αλλο πετουμενο! ![]() Δεν εχω προς το παρων αντιληφθει να προκαλειται κατι περιεργο η κακο στην ποιοτητα του νερου, αλλα πρεπει να φυγουν τα μυγακια!! ![]() Που να την ειχα τη λιμνη στον κηπο τι θα εβλεπα....καμια ιδεα?? ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY BAKKI SHOWER | in the pond | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 30 | 08-04-11 11:05 |
Νεο ενυδρειο με χαρα γεματο! | galkito | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 21 | 07-08-10 10:56 |
ΜΥΓΑΚΙΑ ΣΤΟ ΦΙΛΤΡΟ | golis1 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 23-04-09 18:37 |
τρελο παιδι χαρα γεματο | kosa11 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 24-01-06 23:18 |
Μυγακια | smoof | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 21-08-05 01:45 |