|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον ....μολις σημερα ξεκινησα το στησιμο.....
Ρεκορντ 800 με διαστασεις 81 x 36 x 45 cm : 110 λτ Θα παει για νανοκιχλιδες Lamprologus brevis ![]() ![]() ΥΓ. Αν ακουσει καποιος για brevis σε μαγαζι να μου το σφυριξει...... |
|
||||
|
||||
![]()
Από φίλτρανση τι σκέφτεσαι?
|
|
||||
|
||||
![]()
το εσωτερικο του.....
|
|
||||
|
||||
![]()
γνωμη μου μη περιμενεις να εμφανιστει το ψαρι σε καποιο μαγαζι .....
εγω παντως δεν περιμενω πλεον...αν ψαχνω κατι...παραγγελεια απο καποιο μαγαζι που εμπιστευομαι. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
προφανως......μεχρι στιγμης εχω παρει αβυσσο και starfish αλλα δυστυχως δεν εχουν....
Ο δευτερος μου ειπε οτι θα προσπαθησει να μου βρει...οποτε αναμενω..... |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φτάνει μόνο το εσωτερικό φίλτρο;
|
||||
|
||||
![]()
Ανετα...
Μερικες αλλαγές.... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο στήσιμο.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ομορφο!!! αλλα η τοποθετηση των πετρων και κοχυλιων εξαρταται τελικα απο το ειδος που θα βρεις να βαλεις...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Έχουμε εξελίξεις στο ενυδρείο αυτό?
|
||||
|
||||
![]()
Περιμένουμε φωτο με τα ψαράκια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
επειδη εχω ακριβως το ιδιο ενυδρειο, απ οτι βλεπω λειπει το στομιο στο φιλτρο, απλα ετυχε και δεν το ειχες τοποθετησει ακομα?
επεισης , δεν ειναι καθολου καλα τα υλικα φιλτρανσης που εχουν τοποθετησει. εγω εκοψα το μπλε σφουγγαρι στη μεση και αφησα το πρασινο οπως ειχε και ολο το υπολοιπο το γεμισα με μπαλιτσες σε δυχτακι και πανω πανω εχω μια στρωση υαλοβαμβακα που αλλαζω συχνα. κατα τα αλλα μεγεια!! περιμενουμε νεα! |
|
||||
|
||||
![]()
Τί εννοείς?Εννοείς αυτό το σωληνάκι διάχυσης?Γιατί στην τελευταία φωτογραφία,βλέπω πως υπάρχει.
|
||||
|
||||
![]()
ναι τωρα το ειδα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον απο αυτά τα ......mini tangnyika δεν μπορεις να εχεις μονο ενα.....
![]() Ετσι λοιπον πηρα ......αλλα 2.... ![]() ![]() ![]() ![]() Εχω παραγγείλει ψαρακια.... Θα μπουν Ν compressiceps Sumbu & Ν.Lamprologus similis |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καμενο χαρτι εισαι...
![]() ![]() δεν ειναι η πρωτη φορα που σου το λενε ετσι??
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον μολις παρελαβα με την πτηση των 17:30 της Aegean.....
![]() Εγινα κατοχος 5 sumbu........ Τα 4 τα βλεπω σχετικα καλα........Το 5 εχει ψιλοσφηνωσει στην αμμο....... Εκανα προσαρμογή περιπου 20 λεπτα..... Θα δειξει....... Επισης παρελαβα 4 Ν.similis! Εχω την εντυπωση οτι ειναι η πρωτη εμφανιση similis στην Ελλαδα..... Τα 3 1αρσ+2θηλ ειναι καλα και κολυμπανε......Το 4ο το εχασα ....Πιθανον να μπηκε σε κανενα κοχυλι.... Απο αυριο θα ξερω αν ολα πηγαν καλα και θα ενημερωσω για ολα...... Ενα μεγαλο ευχαριστώ στον Μανθο του starfish aquarium για την αψογη εξυπηρετηση του........ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αναμενουμε φωτο (και αναπαραγωγες)!!! να σου ζησουν!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() Τα γράφω γι αυτούς που παρακολουθούν το θέμα (ο Ηλίας μάλλον τα γωρίζει ![]() -Τα Altolamprologus θέλουν πολύ προσεκτική προσαρμογή γιατί αν και γενικότερα ανθεκτικά ψάρια, είναι ευαίσθητα στις αλλαγές περιβάλλοντος -Τα simillis είναι πολύ προστατευτικοί γονείς και έχει παρατηρηθεί στο ενυδρείο όταν υπάρχει συγκατοίκηση με Α.calvus και υπάρχει παράλληλη γέννα,ότι υιοθετούν και προστατεύουν τα μικρά calvus μαζί με τα δικά τους. Θα περιμένουμε τις παρατηρήσεις σου γι αυτά τα όμορφα και σπάνια για την Ελλάδα ψαράκια ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Με βλεπω για το ντεκσιον τελικα ...ρε θα με βγαλει οξω η γυναικα !!! ![]() Αντε αρχισε της αναπαραγωγες !!! ![]() Και την πορεια την ξερεις , εσυ στον Γιωργο ο Γιωργος σε μενα και εγω πισω στα Χανια !!
|
||||
|
||||
![]()
κουκου.....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κύριε Μιχάληηηη! [κύριε Ηλία το πραγματικό
![]() ![]() Πού τις βρίσκετε όλες αυτές τις ψαρούκλες και τα φυτά στα Χανιά Ζηλεύω!!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ξεκινησαμε....... Ειναι πλεον γεγονος !! Πρωτη γεννα Ν. similis.....(τελικα ηταν πραγματι ζευγαρι...)
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Μπράβο Ηλία και η τύχη είναι με το μέρος σου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχαχαχαχα......... και ύστερα λες για μένα ρε παλαβιάρη ότι ξεκίνησα πάλι με τους δίδκους..................
![]() ¶ντε ρε....... με το καλό να τα χαζεύεις να μεγαλώνουν............ ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ταγκανικα setup | ErnieBall | Tanganyika | 1 | 14-11-09 14:02 |
Ενυδρειο-δωματιο ταγκανικα 25 τονων | Tolis | Tanganyika | 19 | 23-02-09 22:04 |
Νεο Ενυδριο Ταγκανικα | gangrel | Tanganyika | 6 | 20-02-08 00:30 |
Ταγκανικα ξεκινησε....... | Pritanis | Tanganyika | 7 | 16-01-06 23:22 |