|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα παιδια.Με μεγαλη χαρα σας παρουσιαζω το 54λιτρο ενυδρειο μου.
![]() ![]() ![]() Διαστάσεις:60*30*30 Όγκος:54 Λιτρα Κατηγορία:Κοινωνικο Φυτά:anubias barteri var nana, vallisneria gigantea,java fern,java moss,κερατοφυλλο,cabomba caroliniana,cryptocoryne spiralis. Ψάρια / Άλλα είδη:3 guppies(females), 1 platty,2 red cherry Διακοσμητικά υλικά:1 ριζα (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:Μαυρο χαρτονι Φωτισμός:1 χ 15 watt Διάρκεια φωτισμού: 8 ωρες (14:30-22:30) Φιλτράρισμα:400 lt/h Θερμοστάτης:50watt Παράμετροι: pH:7.2 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):10 Αλλαγές νερού:30 % καθε εβδομαδα Θερμοκρασία:25°C Άλλες πληροφορίες:Μετα απο μια μεγαλη βλακεια που εκανα ... ![]() ![]() Φωτογραφία: YΓ:Παρατηρηστε καλα τις ανουμπιες...Δεν ειναι πολυ ομορφες;Επισης θα βαλω ενα βοτσαλακι (με μια ανουμπια πανω) στην σιτα για να κατσει κατω... ![]() ![]() ![]() Περιμενω σχολια. |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ καλό και οι ανούμπιες πανέμορφες, βάλε κι άλλα φυτά και καναδυό πλάτυς ακόμα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωράιο το ενυδρειάκι σου και οι ανούμπιες ειναι φοβερές όπως και το γρασιδάκι μπροστα από αυτες...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω πολυ.Αυτο ειναι απλα η αρχη.θα βαλω αλλη μια ριζα μικρουλα για το κεντρο και αλλα φυτα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο το στησιμο. Ομορφο ενυδρειακι.
Η συνθεση των ψαριων "παραξενη" και ουσιαστικα λαθος, αλλα οπως ειπες ειναι λογω "ανωτερας βιας". Φτιαξε το κανονικο ενυδρειο συντομα. Θα πρεπει να διορθωσεις τα χαρεμια. Δεν ειναι και οτι πιο καλυτερο να εχεις ενα αρσ. πλατι με 3 θηλ. γκαπι και σε αυτο το μεγεθος ενυδρειου δεν πιστευω οτι ειναι σωστο να εχεις δυο χαρεμια απο ζωοτοκα, σε περιπτωση που σκεφτεσαι να διορθωσεις τους αριθμους. Αν εχεις σκοπο να παραμεινουν σε αυτο το ενυδρειο τα ψαρια δωσε το πλατι και παρε ενα αρσ γκαπι στη θεση του.
|
||||
|
||||
![]()
βαλε και κανενα σαλιγκαρακι και λιγες γαριδουλες ακομα.σε λιγο καιρο θα μοιραζεις γκαπακια και red cherry
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο προσοχη στις ανουμπιες.Να εχουν σκια γιατι θα εχεις προβλημα με τις αλγες.Αλλα απο οτι βλεπω τις εβαλες σε καλο μερος.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλο ξεκινημα βλεπω κ ευχομαι καλη συνεχεια! οσο για την βλακεια που λες οτι εκανες ... μην το σκεφτεσαι,επρεπε να γινει κ με αυτο τον ασχημο τροπο να μαθεις!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο στησιμο!πολυ ομορφο!
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
γιαννη εγω το ειδα οταν ηρθα σπιτι σου τα σπαει φιλε
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα φυτα θα ηταν προτιμοτερο να μπουν σε θεση που θα κρυψουν το φιλτρο.
Το πλατυ χαρισε το σε καποιον με τετοια ψαρια.
|
||||
|
||||
![]()
Εννοειται οτι θα βαλω και αλλα φυτα με σκοπο να καλυψουν το φιλτρο, απλα ψαχνω φυτα ομορφα και χαμηλων απαιτησεων.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ψηλωνει και πυκνωνει πολυ.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
να και το δικο μου | harris samos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 27 | 21-09-09 18:43 |
Να και το δικο μου | petde | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 4 | 13-03-09 21:41 |
Nα και το δικο μου | Teo | Φωτογραφίες μελών | 2 | 10-07-08 19:22 |
Να και το δικο μου | ΒLACK VIPER | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 01-10-07 19:01 |
Να Και Το Δικο Μου | teopol69 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 15-09-07 16:58 |