|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Είμαι ανάμεσα στα δύο και λόγω κόστους κλείνω προς το ανούμπια.Παρακαλώ ψηφίστε .Ευχαριστώ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα juwels είναι ποιοτικώς ανώτερα.
Βέβαια και το οικονομικό είναι ένας σημαντικός παράγοντας, αν δεν κολλούσα προσωπικά στο οικονομικό θα έπαιρνα το juwel
|
|||
|
|||
![]()
Πόσο βρήκες το καθένα?? Αν είχαν ίδια τιμή, εγώ θα προτιμούσα το juwel, αλλά αν η διαφορά τους είναι καμιά κατοστάρα, τότε το πράγμα αλλάζει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να μας δώσεις διαστάσεις και στο περίπου τιμές, γιατί ενδιαφερομαι κι εγώ...
|
|
|||
|
|||
![]()
εγω εχω ενα anubias 180 λιτρα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος ! κατα τη
γνωμη μου ειναι πολυ καλα ενυδρεια σαν κατασκευη και η διαφορα απο τα juwel ειναι σε λεπτομερειες ! αλλα η διαφορα τιμης ειναι μεγαλη !!! οποτε για μενα anubias χωρις δευτερη σκεψη ! |
|
||||
|
||||
![]()
Η ποιοτικη αλλα και η χρηματικη διαφορα ειναι αισθητη..
Απο εκει και περα να ξερεις πως οτι πληρωνεις περνεις.. Γνωμη μου ειναι πως οσο ποιο μεγαλο ειναι ενα ενυδρειο που περνεις τοσες λιγοτερες πιθανοτητες θα υπαρχουν στο μελλον για να το μετακινησεις ή να το αλλαξεις(99,9% το ενυδρειο θα μεινει για 'παντα' στη πρωτη θεση που θα το βαλεις) οποτε καλο θα ηταν να εχεις και στο μυαλο σου τη κατασκευη και μιας βασης που θα αντεξει αυτο το βαρος για χρονια... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μόλις πήρα τηλ. στο πετ-σίτυ.Ανουμπιας 450 λύτρα 447ε γιούρος.Η τιμη περιλαμβάνει βάση,γυάλα 1,50*0,5*0,65 ,βάση,το τζάμι είναι 10άρι και στο καπάκι έχει 2 φωτιστικα ,απο 2 λάμπες τ5 54 βατ .Απο service(τι θα μου πουν βέβαια)μου είπαν έχει εγγύηση και σε περίπτωση βλάβης μπάλαστ το αντικαθιστούν αμέσως ή το επισκευάζουν στα κεντρικά τους.(θα χρειαστώ περιπου 250 γιούρος για φίλτρο + 50 για θερμοστάτη.Σύνολο 747 γιουρος περίπου.)
Rio400 λυτρα 800 γιούρος.Ητιμή περιλαμβάνει βάση,γυάλα 1,51*51*62 ,1 φωτιστικό με 2 λάμπες τ5 τη juwell 54 βατ,θερμοστατη 300 βατ και το εσωτερικο φίλτρο(προσωπικα δεν με ενδιαφερει εσωτερικο),τζάμι 12άρι. Αυτά.Θα χρειαστώ περιπου 250 γιούρος για φίλτρο γιατί το εσωτερικό δεν φτάνει.Σύνολο 1050 γιουρος. Διαφορά 300 ευρώ. |
|
||||
|
||||
![]()
2 ποντους στο τζαμι + 5 ετη εγγυηση (αν παταει πανω στην βαση της Juwel ) συν χρονια στο κουρμπετι !
800¤ + 200 (FX5) =1000 διαφορα 250 που μειωνεται εαν πουλησεις εσωτερικο φιλτρο .. βεβαια εγω πηρα το ΕΛΙΤΕ με εσωτερικο εξωτερικο φιλτρο 600 ευρως+ βαση ? 400ε διαφορα !!! χεεχεχεχε !!!
|
|||
|
|||
![]()
Στο γνωστο καταστημα βλεπω το 400 JUWEL εχει 723ε.50% δωροεπιταγη για την βαση που δεν την εχει τωρα αλλα αν θυμαμαι καλα ηταν καπου στα 250.Αρα ενυδρειο-επιπλο 723-100περιπου 613+το φιλτρο που θελεις.Επειδη και γω το ψαχνω και γω λιγο σε αυτα τα λιτρα πιστευω πας σε JUWEL.
|
|
||||
|
||||
![]()
rio 400 με 12αρι τζαμι? ειναι σιγουρο αυτο?
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
350Ε διαφορά έχουν απλά το ρίο έχει παραπάνω το εσωτερικό φίλτρο που δεν το θέλω
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν καταλαβαινω το διλλημα σου εκτος αν διαθετεις χρημα
![]() Ειπα την γνωμη μου και σε αλλο θεμα περι ενυδρειων Το juwel αποκλειεται να εχει πιο χοντρα τζαμια απ το anubias To anubias εχει και γυαλινες κοντρες ΨΗΦΙΖΩ ANUBIAS..........!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγω μια απο τα ιδια...αφου το χω πανω απο χρονο
Η ψηφος ειναι για το ενυδρειο κι οχι για την αλυσιδα που το εμπορευεται
|
||||
|
||||
![]()
με την διαφορα περνεις ακομα ενα ενυδρειο
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
-254 το επιπλο ------------------- 107,50 υπολοιπο προς εξαργυρωση δωροεπιταγης eheim 2217 κομπλε με βρυσακια 158 ε.Αρα θελεις αλλα 50 ευρω. Μαζευοντας τα εχουμε: Juwel Rio 400 κομπλε με επιπλο,διπλο φωτιστικο(4χ54 watt ![]() Το πακετο Anubia ποσο βγαινει?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
1. Οι διαστασεις ειναι πιο μεγαλες 151 x 51 x 66 cm Η χωρητικοτητα του (κενο) σε λιτρα απο το πατο μεχρι το οριο πληρωσης νερου στην κοκκινη γραμμη ειναι 416 λιτρα, ολος ο ογκος του ενυδρειου ειναι 508 λιτρα. 2. Εχει δυο φωτιστικα με 4 συνολο λαμπες Τ5 54W. 3. Tο παχος του τζαμιου ειναι 10mm
|
||||
|
||||
![]()
Προ 2-3 μηνών αγόρα εγώ το τρίγκον και ένα κολητάρι το ανουμπιας που λές!Και τα κοιτούσαμε προσεκτικά για να φτάσουμε σε κάποιο συμπέρασμα.Δυστηχ'ως η ανούμπιας βγάζει γωνιακό σε ποιο λίγα λίτρα οπότε δεν με βόλευε.Για μένα αν και δεν συγκρίναμε ίδια ενυδρεία το ανούμπιας δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το JUwel ειδικά αν βάλουμε και τον παράγοντα τιμή στην εξίσωση.Ασε που τα τζάμια του μου φάνηκαν και καλύτερα.Ποιο clear νομίζω για κάποιο λόγο.
Εγώ στην θέση σου θα έπαιρνα το ανούμπιας.Το juwel φαινεται ελκυστικό και σχετικά κοντά στην τιμή με την δωροεπιταγή που δίνει το WI αλλά αν λάβεις υπόψη σου τις τιμές που έχει το WI σε εξοπλισμό σε σχέση με το νετ είναι ακόμα μεγαλύτερη η διαφορά. Τέλος ας μην ξεχνάμε ότι το ανούμπιας είναι ένα τσακ μεγαλύτερο. ψηφίζω ανούμπιας δαγκωτό
|
||||
|
||||
![]()
που το ειδες οτι ειναι μεγαλυτερο?
Το δικο μου (anubias) ειναι 147χ48χ65 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Προηγήται το ανουμπιας 7-3.Θα κρατησω το ποστ μεχρι τέλος Ιανουαρίου όπου και θα παραγγείλω ένα από τα δύο.Ευχαριστώ πολύ
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το ανουμπιας σε σχέση με το juwel είναι μια κλάση ανώτερο στην αντοχή και τη γυάλα!Τα παλιά μοντέλα είχαν γυαλινες κόντρες,και τα καινούργια έχουν και γυάλινες και πλαστικές(μακράν καλύτερο από τις πλαστικές του ριο).Αα συν οτι τα μεγάλα μοντέλα έχουν και διπλά φωτιστικά!(και σε διαστάσεις λάμπας νορμάλ).Και οι κολλήσεις σπεσιαλ!Αυτός ο κινέζος είναι πολύ μπροστά! |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο με τις λαμπες που λεει ο φιλος σωστο, ξεχασα να το αναφερω.
Οι διαστασεις του anubias ειναι 150Χ50Χ65 Οι εσωτερικες ειναι 147Χ48Χ55νερο=380λιτρα καθαρα Το νεο ριο ειναι 150Χ50Χ66 Το παλιο το εβγαζε με 62 υψος |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι λαμπες του anubias ειναι 115cm, μπορεις να βρεις σε οποιοδηποτε ηλεκτρολογικο καταστημα.
Το φωτιστικο γιατι να σου καει ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ακόμα και αν πάθει κάτι το φωτιστικό στο αντικαθιστούν στην εγγύηση.Αν είσαι εκτός το ανοιγεις αντικαθιστάς το μπαλλαστ με ένα όσραμ και τελείωσες!
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά,τα εμπορεύεται μόνον η συγκεκριμένη αλυσίδα,έτσι?Στη Θεσσαλονίκη τί επιλογές έχουμε για φτηνό ενυδρείο 300-350 λίτρα με βάση?
|
|||
|
|||
![]()
Ναι μήτσο μόνο η συγκεκριμένη εταιρεία τα έχει.Για κάτι αντίστοιχο κοίτα σε elite βέβαια χωρίς να ξέρω την ποιότητά του καθώς δεν τα έχω δουλέψει.(πρέπει να είναι και λίγο πιο ακριβά).Απ΄την άλλη υπάρχει,απότι μου είπε και ο κλεό,η λύση της παλέτας που με κανένα 60-70 ευρώ σου έρχεται πάνω
|
|
||||
|
||||
![]()
Η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά.
Ας μας πουν όσοι έχουν anoubias ή elite αν έχουν δει σταγόνες να στάζουν έξω από το ενυδρείο λόγω υδρατμών γιατί στα juwel δεν θα το δεις ποτέ αυτό. Για μένα νομίζω ότι δεν υπάρχει σύγκριση παρά μόνο το οικονομικό.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ανούμπιας και εχινόδοροι | sofianos7 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 17-11-07 18:29 |
Κλάδεμα ανούμπιας | sofianos7 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 06-11-07 21:02 |
Γκάλοπ!!!! | MiziGr | Γλυκό νερό - Γενικά | 34 | 10-02-07 16:41 |
Φύτεμα Ανούμπιας | nikman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 10-10-06 20:11 |
ανθοφορία ανούμπιας!; | tasos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 24-10-03 10:03 |