|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα αγαπητοί μου συνχομπίστες...εδώ και ενάμισι χρόνο περίπου, τρέχει στο δωμάτιό μου το εν λόγω ενυδρείο
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=30253 όλα καλά όλα χρυσά όλα ωραία....άρχισα να το βαριέμαι και να το παρατάω κυρίως λόγω έλειψης χρόνου ![]() ![]() ορίστε λοιπόν το ενυδρείο στη σημερινή του κατάσταση : Πληροφορίες Διαστάσεις: 60*40*50 Όγκος: 100 λίτρα καθαρά 120 λίτρα μεικτά (περ.) Κατηγορία: κοινωνικό φυτεμένο Φυτά: alternanthera reineckii, hydrophila polysperma, sagittaria subulata, hydrocotyle leucocephala, Anubias barteri , Anubias barteri var. nana , Rotala sp. ''green'' ή rotundifolia, bacopa caroliana ή monnieri , Glossostigma elatinoides, eleocharis acicularis, λίγη φακή στην επιφάνεια και η κρυπτοκόρινα που βλέπετε να ξεπηδάει από το ξύλο.. Ψάρια / ¶λλα είδη: 2 zebra snail, 7 serpae tetra, 2 oto, 2 sae, 2 sturisoma f. , 3 αμανο και αρκετές red cherry neocaridina & caridina περίπου 30... Διακοσμητικά υλικά: 3 κομάτια ρίζας χαλίκι λεπτόκοκο φυσικό χρώμα (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο: μαύρο χαρτόνι Φωτισμός: 3 τ5 24w , 2 t8 15w Διάρκεια φωτισμού: 11 ώρες (πλήρης φωτισμός 5 ώρες..) Φιλτράρισμα: external tetra EX 600 και προσωρινά βοηθητικό resun magi-200 εσωτερικό Θερμοστάτης: hydor theo heater 200W Λίπανση: seachem flourish, potasium, iron (σπανια), και KNO3 σε σκόνη, tetra initial sticks αφού το υπόστρωμα της tetra που είχα πριν 2 χρονια εχει φυσικα ασθενήσει Παροχή CO2: 2χ2λιτρα μπουκάλες diy με μαγιά και διάχυση με co2 energy της ferplast Παράμετροι: pH:6,7 Γενική σκληρότητα (GH):6 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): - Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): - Νιτρικά (ΝΟ3): - Αλλαγές νερού: 35λτ εβδομαδιαίως Θερμοκρασία: 24°C ¶λλες πληροφορίες: η γεννήστρα πάνω αριστερά είναι για γαρίδες. συντηρώ τα μικρά μέχρις ότου να μην χωράνε στο στόμα των serpae Φωτογραφία: |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ιδέες... | Αλέξης6 | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 31-05-10 01:59 |
Ιδέες για καινούργιο ενυδρείο και Aquascape, Ρίξτε ιδέες παίδες γιατί είμαι πολύ προβ | Αλέξης6 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 07-04-10 00:19 |
Ιδέες; | chemical mac | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 39 | 12-11-09 13:35 |
αλλαγές συνθηκών νερού.ιδέες. | dizio | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 22-05-08 23:58 |
Να και το δικο μου 120αρι! | olshka | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 8 | 04-03-08 21:47 |