|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας παιδες!!!
Εχω σκοπο να βαλω το ζευγαρι μου σε γεννηστρα και θα ηθελα να σας ρωτησω αν υπαρχει καποιος τροπος ωστε το φιλτρο που θα βαλουμε στην γεννηστρα να αναπτηξει γρηγορα βιολογια. Χρειαζεται να εχει βιολογια αν κανουμε καθε μερα αλλαγες νερου? Το φιλτρο μου ειναι τιπου αμβουργου,χρειαζομαι και βιολογικο υλικο? Δεν θελω να παρω βιολογικο υλικο απο το κανονικο ενυδρειογια να μην διαταραχθουν οι ισορροπίες, ισχύει κατι τετοιο?
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αδειασμα ενυδρειου χωρις να χασω βιολογια | aNe | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 08-09-10 17:48 |
βιολογια οκ? | karxarini | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 03-07-10 08:18 |
ερωτηση για 2 φιλτρα εξωτερικα για περισοτερη βιολογια!! | gemen | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 25-05-10 21:59 |
Ερωτηση για γεννηστρα | thomas | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 5 | 15-03-10 23:08 |
Γεννηστρα | Trelamenos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 15-10-06 01:39 |