|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχω εδώ και 1,5 χρόνο περίπου 3 Ranchu, αλλά κανένα από αυτά, παρόλο που μορφολογικά όσον αφορά τα υπόλοιπα στοιχεία, είναι εξαιρετικά, ακόμα και το ένα που έχει μεγαλώσει πάρα πολυ (ισως και παραπάνω από 10 εκ) δεν έχουν αναπτύξει ουσιαστικά τα χαρακτηριστικά λιπώδη εξογκώματα στο κεφάλι. ¶λλα Ranchu σε αύτό το μέγεθος που έχω δει να πωλούνται τα έχουν 'ηδη σε μεγάλο βαθμο... Θα αναπτυχθούν σίγουρα, να περιμένω? η μπορει να μείνουν ετσι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Δώσε μας καμμιά φωτογραφία τους και στοιχεία όπως:λίτρα,αλλαγες νερου,τροφή, συχνότητα ταισματος.
Ισως βοηθήσουν στο να απαντηθεί η ερώτηση σου. |
|
||||
|
||||
![]()
ισως να μην τα ταιζεις αρκετα πιστευω..
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τα εχω σε 80 λιτρα (ξέρω πως είναι λίγα για 3 αλλά ηταν πολύ μικρά), τα ταίζω 2 φορές τη μέρα αλλά μάλλον μεγάλη θα χαρακτήριζα την ποσότητα και την ποικιλία (goldpearls mini της JBL, bloodworm κατεψυγμένο, άλλες κατεψυγμένες τροφές και όποτε μπορώ και ζεματισμένα λαχανικά, ακόμα και κάποια φρουτα που και που που τρελαίνονται). Αλλάζω νερό καθε βδομάδα και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με αμμωνία κανω συχνά έλεγχο... Δεν έχω απο τότε που ξεκίνησα καμία απώλεια και είναι το πρώτο μου ενυδρείο. αν καταφέρω θα βάλω και φωτογραφίες
------------------------- Ειδικα το ένα έχει γίνει ολόκληρο μοσχάρι και ακόμα δεν τα έχει αναπτυξει... μου κάνει τρομερή εντύπωση... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kapsok : 05-12-10 στις 15:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
περιμενω να δω
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μερικές φωτογραφίες για να δείτε περι τίνος προκειται... το ασπρο ειναι πολυ μεγαλο σχεδον 10 εκ
------------------------- τις εμφανιζει? γτ εγώ δε τισ βλέπω... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kapsok : 17-12-10 στις 20:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναπαραγωγή χρυσόψαρων(ranchu) σε ενυδρείο.1ο Μέρος | SOCRATIS | Αναπαραγωγή | 36 | 15-02-16 08:50 |
SOS Ick Ερυθροδερματιτιδα σε Ranchu!!!! | kapsok | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 10 | 09-07-10 07:53 |
7th Ozeki Annual Ranchu Show | SOCRATIS | Χρυσόψαρα | 8 | 27-12-07 14:55 |
LIONHEAD(RANCHU) | SOCRATIS | Χρυσόψαρα | 5 | 20-12-04 20:09 |