|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
στο γαριδοενυδρειο μου εχω ενα εσωτερικο φιλτρακι το οποιο εχει βεντουζες για να κολλαει στο τζαμι αλλα καθε 2 μερες ξεκολλαει
αυτο που σκεφτηκα ειναι αν θα μπορουσα να παω να παρω 2 κομματια μαγνητη, το ενα να το κολλησω πανω στο φιλτρακι και το αλλο θα μπαινει απο εξω ωστε να μενει εκει που θελω εγω το θεωρειται εφικτο?? που μπορω να βρω μαγνητες?? τι πρεπει να προσεξω?? οποιαδηποτε αλλη προταση που να δινει λυση στο προβλημα μου δεκτη!!! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΜΑΓΝΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ | tzortzisj | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 04-02-11 15:09 |
φιλτρο? | lio2006 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 12-08-10 12:28 |
Σπασμενος μαγνητης σε 2213 | Γιαννης Μ5 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 19-05-10 12:37 |
μαγνητης ενυδρειου-ερωτηση | akis7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 29-04-10 16:58 |
DIY Φιλτρο | shadow | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 03-06-05 14:15 |