|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ξαφνικά σήμερα, και σε ενυδρείο που τρέχει 1,5 χρόνο εμφανίστηκαν καμια δεκαριά πραγματάκια που μου μοιάζουν σαν μύκητες, δε ξέρω πώς να τα περιγράψω. Μοιάζουν σαν μικροσκοπικές λευκές ανεμώνες ή για να είμαι πιο ακριβής σαν τους "κλέφτες" αυτό το πανάλαφρο φυτό που παρασέρνει ο αέρας... Είναι κολλημένο στο τζάμι στο ξύλο και σε φύλλα φυτών. Είναι κάτι γνωστό? Να ανυσηχήσω? Θα προσπαθήσω να ανεβάσω φωτογραφίες
|
|
||||
|
||||
![]()
μήπως παίζει να είναι σπόρος από κάνα φυτό? αλλά κολλημένο στο τζάμι μου κάνει δύσκολο...
|
|
||||
|
||||
![]()
αν αυτη η θαμπαδα η ασπρη ειναι σαν λεπτες τριχουλες (κλεφτες)ειναι αρχη αλγης
αφαιρεσετην και κανε μετρησεις καθε ποτε κανεις αλλαγες νερου? λυπασματα? φωτισμο?
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δεν ξέρω τι να κάνω με τα 20 μωρά Balloon Mollies | giannis vih | Ζωοτόκα | 16 | 28-09-10 20:30 |
Γλίτσα σε ξύλο. Βοήθεια τι είναι ??? | Roi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 06-03-09 14:44 |
Βοήθεια! Οι μετρήσεις είναι χάλια! | maria_i_asxeti | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 09-03-08 15:47 |
βοήθεια γέννησαν οι δίσκοι μου....δεν ξέρω ... | Noni | Δίσκοι | 8 | 30-06-07 21:19 |