|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Αναμενω ενα 180lt juwel το οποιο θα στρωσω με περιπου 4cm ανοιχτο-μπεζ αμμο και στο οποιο θα στησω ενα νταμαρι με πετρες απο τον Αχελωο(σωστα προετοιμασμενες για εισαγωγη).
Η απορια μου τωρα... Με ενδιαφερει να εχω στο ενυδρειο και λιγα και ανθεκτικα ομως φυτα, τα οποια να μην καταστρεψει το αλατι που μπορει να χρειαστει να βαλω. Κι εννοειται να μην καταστραφουν και απο τα ψαρια που θα βαλω τα οποια θελω να ειναι τα Labidochromis caeruleus και Pseudotropheus pulpican σε πρωτη φαση. Παρακαλω για σχολια διορθωσεις, σημειωσεις, ποστ-ιτ, σταμπιλο... ![]() (ειναι το πρωτο μου νταμαρι και με γοητευσαν τα βιντεο κ οι φωτο που ειδα, κ θελω να το κανω σωστα)
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεος στο χωρο | Ninos | Malawi | 4 | 06-08-10 07:50 |
ΝΕΟΣ ΚΙ ΕΓΩ | babis2007 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 36 | 19-10-09 22:41 |
νεος στο forum και νεος στο θαλασσινο | makisktm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 38 | 17-03-07 17:38 |