|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα σας,χαιρομαι που μπαινω και εγω σε μια τετοια παρεα που του αρεσει πολυ ο Υδατινος κοσμοςκαι ξεκιναω....το ενυδρειο ειναι 180 λιτρα.εδω και 3 βδομαδες εχω ξεκινησει το στρωσιμο.για το δαμεδο εχω βαλω αμμο την ασπρη που ειναι ουδετερη στο ph εχω βαλει 2-3 πετρες απο το pet shop και μια ριζα.λοιπον το θεμα ειναι με τη ριζα οτι ειναι γλιστερη πολυ,εχει βγαλει τριχιδια και σε καποιο σημειο σα μουχλα και το νερο συνεχεια θωλο και η κιτρινηλα του ξυλου..τη εβγαλα σημερα εκανα μια αλλαγη νερου περιπου 30% και ειχα σπιτι κατι κοχυλια αληθινα μεν αλλα ψοφια,τα εβαλα να βραζουν για 15 λεπτα περιππου.εκανα καλα?μπορω να τα βαλω μεσα?οι μετρησεις μου πριν την αλλαγη νερου εχθες ηταν νιτριδια και αμμωνια 0 και λιγοτερο απο 0,3/λ και το ph 7,5.πια να ειναι τα επομενα βηματα μου?
------------------------- μπορειτε να με βοηθεισετε στ τι να κανω?να βαλω ξανα τις ριζες μεσα με τα τριχιδια που εχει και αυτο το ασπρο σε καποια σημεια που μαλλον ειναι μυκητας?ειναι επικυνδινο?η να βαλω τα κοχυλια? ------------------------- ------------------------- http://www.youtube.com/watch?v=xgKoM1Q4A6k Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GIANNHSAL : 07-12-10 στις 18:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παρουσιαση 180λ | λατσε τζενη | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 10-03-10 18:36 |
να μαι και εγω με 180λ | focus | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 22 | 28-11-09 00:27 |
αρχαριος....πως να αρχισω | geokourou | Greek Aquarist's Boards | 10 | 15-03-08 19:20 |
Αρχαριος - Αρχαριος - Αρχαριος | ntzianam | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 16-10-07 15:25 |