|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα, έχω ένα 45λιτρο φυτεμένο ενυδρείο με ψιλό χαλίκι και φυτεμένα τα εξής φυτά (παρουσίαση δεν έχω κάνει ακόμα, τις επόμενες μέρες!) :
2 ρίζες nana anumbia, 2 ρίζες mini nana anumbia, 1 ρίζα lanceolate anumbia, java moss, 2 ρίζες εχινοδορους red, μικροβολβίτη. Φωτισμός: 2 x 8 watt Φίλτρο: jbl γωνιακό Ψάρια: Μελλοντικά 3 pufferάκια Αλλαγή νερού 12 λίτρα/εβδομάδα Λίπανση: 3 ταμπλέτες της Seachem και περιμένω να μου πείτε τις αναλογίες από τα παρακάτω: Excell, Flurish, Nitrogen, Phosphorus, Iron, Potassium! Ευχαριστώ για το χρόνο σας!
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αυτόματη προσθήκη λιπασμάτων; | aquaman | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 27-07-11 13:01 |
Περί λιπασμάτων.... | Βίκυ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 14-02-05 00:18 |
Λιπασμάτων συνέχεια | vsavvas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 22-02-03 03:23 |
Excel υπολογισμού μειγμάτων λιπασμάτων | vsavvas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 03-02-03 10:37 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |