|
||||
|
||||
![]()
Υπαρχει περιπτωση να εχει μειωθει η αποδοση του φωτισμου? η απλα συνηθισε το ματι μου και μου φαινεται χαμηλος φωτισμος? εχω 2 λαμπες η μια δουλευει 7 μηνες 20w και η αλλη 1 μηνα 18w!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα Παναγιωτη, τι λαμπες εχείς Τ5 η Τ8?
|
|
||||
|
||||
![]()
τ8 εχω
|
|
||||
|
||||
![]()
Συνηθως οι Τ8 θελουν αλλαγμα ανα 6μηνο.Μπορει να εχει πεσει η αποδοση της λαμπας που λειτουργει 7 μηνες
|
|
||||
|
||||
![]()
τη μαρκα να ζητησω για περισοτερο φως? ειναι τ8 60cm 20w
------------------------- αν βαλω ανακλαστηρες θα αυξηθει η φωτεινοτητα? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Μ. : 06-01-11 στις 16:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Η μαρκα δεν παιζει και τοσο ρολο στη φωτεινοτητα.
Αν βαλεις ανακλαστηρες θα αυξηθει η φωτεινοτητα |
|
||||
|
||||
![]()
Σιγουρα με ανακλαστηρες θα εχεις περισσοτερο φως. Τι μαρκα εχεις τωρα?
απ'οτι ξερω στις Τ8 60 εκ ειναι 18w. Πες μας λιγα πραγματα για το ενυδρειο σου, ειναι φυτεμενο?Η αλλη λαμπα που χρησιμοποιεις τι ειναι? |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι φυτεμενο η μια λαμπα ειναι 61 cm 20w T8 και η αλλη 60 cm 18w Τ8, το ενυδρειο ειναι 100 λιτρα και τρεχει 7 μηνες χωρις απωλειες σε φυτα και ψαρια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εβαλες τυρφη, ξυλα, ξερα φυλλα κλπ στο νερο, που αλλαζουν το χρωμα του?
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις να χρησιμοποιησεις τις sylvania grolux 18w αν δεν εχεις καποια λαμπα σε χρωματος ροζε. Την οποια μπορεις να την βρεις σε αρκετα μαγαζια με ηλεκτρολογικο υλικο
|
|
||||
|
||||
![]()
εβαλα μια ριζα διακοσμιτικη πριν 2 μερες
------------------------- η μια ειναι ροζ και η αλλη κανονικη Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Μ. : 06-01-11 στις 16:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αναλογα το ειδος της και το μεγεθος μπορει να σου εχει σκουρυνει το νερο
|
||||
|
||||
![]()
red moor wood ειναι η ριζα! υπαρχει περιπτωση να εχει σκουρυνει το νερο μεσα σε 2 μερες?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μειωση ph | dimitrisemm | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 07-10-10 05:21 |
φωτισμος led weipro και μειωση αποδοσης λεντ. | Πάνος | Φωτισμός | 63 | 03-10-10 12:14 |
Μειωση φωτισμου σε κιχλιδες | komori | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 03-09-10 05:48 |
Μειωση του ΡΗ | jimmy19111977 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 11-01-08 14:51 |
Μειωση ph? | kifinas | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 22-01-03 23:53 |