|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω σε μια αεραντλια με 2 εξοδους να χρησιμοποιησω μονο την 1 εξοδο.Θα εχω καποιο προβλημα;
|
|
|||
|
|||
![]()
¶νετα, κανένα πρόβλημα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν εχει καποιο εξαρτημα για να κλεινει η δευτερη εξοδος, βαλε σε αυτη ενα κοντο λαστιχακι αντλιας και δεσε το κομπο σφιχτα
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
υπάρχει ταυ με το οποίο μπορείς να διοχετεύεις αέρα και απο τις 2 εξόδους σε 1 παροχή
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σωστά, αν χρειάζεσαι μεγαλύτερη παροχή. Αν όμως σου φτάνει η παροχή της μιας εξόδου, απλά άσε την άλλη να "φυσάει" στο πουθενά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω εχω παντως μεσα σε ολες εχω και μια διπλη jad (που μου εδωσε ενας φιλος) που εχει στραγγαλισμενη τη μια εξοδο και δουλευει ετσι καναδυο χρονια σε μενα και καμια 7-8 χρονια πιο πριν στον φιλο.
![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aεραντλια | tirogalos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 19-08-10 21:06 |
αεραντλια | m3expert | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 09-06-09 15:58 |
Αεραντλια | MIkex24 | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 27-01-09 22:47 |
Εξοδος από γενήστρα??? | CASPER | Ζωοτόκα | 12 | 24-12-05 13:51 |
εξοδος νερου | steady | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 25-04-05 23:55 |