|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πήρα ένα μικρό TDS-όμετρο και γέμισα ερωτήσεις:
1) η μέτρηση που δίνει έιναι σε ppm. Έχει νόημα η μετατροπή σε dGH? Αν ναι, γίνεται διαιρώντας με το 17.9? 2) στο νερό της βρύσης μου δείχνει 350ppm. Μετρώντας με σταγόνες βρίσκω GH=18, KH=12. "Συμφωνούν" αυτά όλα; 3) και το "καλύτερο": στο νερό του ενυδρείου μου, το οποίο με σταγόνες έχει GH=15, KH=10 περίπου, δείχνει TDS=550!!! ![]() Τι γίνεται εδώ; Γίνεται να είναι τόσα πολλά; Μήπως είναι λόγω των υπόλοιπων διαλυμένων λιπασμάτων (έχω νιτρικά 20ppm, φωσφορικά περίπου 1ppm, ρίχνω και κάλιο καμμιά 20ppm... αλλά πάλι δε βγαίνουνε τα νούμερα...). |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο Φυτεμένο Ενυδρείο | nicpapa | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 17-03-11 10:58 |
Βοήθεια Αρχάριος με φυτεμένο ενυδρείο | stamatulakis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 30-12-06 22:06 |
Νέο 80λτ φυτεμένο - Βοήθεια με επιλογή ψαριών? | pStathis | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 31-10-05 00:06 |
φυτεμένο ενυδρείο-λίγη βοήθεια παρακαλώ | yannis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 07-10-05 12:04 |
Τη βοήθεια σας / Re-design ενυδρείου φυτεμένο | dimitris | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 15-02-03 08:50 |