|
||||
|
||||
![]()
Γειά σας!
αν και όχι τόσο ενεργό, είμαι αρκετά παλιό μέρος και διαβάζω το φόρουμ συχνά. το θέμα μου είναι οτι τις 3 τελευταίες μέρες, το ένα σκαλάρι που έχω στο ενυδρείο, κολυμπάει με το κεφάλι πάνω. (παίρνει περίπου τη στάση που έχουν όταν αφήνουν αυγά, αλλά κολυμπάει κανονικά, κυρίως στη μέση - κάτω μέρος του ενυδρείου.) 2 μέρες έφαγε, σήμερα όχι. το ψάρι είναι περίπου 5 ετών, και το ενυδρείο τρέχει εδώ και 4-5 χρόνια, 400 λιτρα, συνθήκες καλές (δεν κάνω μετρήσεις τόσο συχνά πια) δεν είχαν υπάρξει διαμάχες με άλλα ψάρια, ούτε καμία απώλεια τελευταία. το μόνο που μου χάλασε ο ένας θερμοστάτης και έπεσε η θερμοκρασία λίγο (3 βαθμούς), αλλά δεν είδα καμία αντίδραση από κανένα άλλο ψάρι. (τώρα έχουν μπει αναπληρωματικοί θερμοστάτες) έχει κανείς καμία ιδέα για το τι μπορεί να είναι? πραγματικά δεν θα θελα να το χάσω αυτό το ψάρι ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκαλάρι με πρόβλημα? | panvel | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 24-09-09 12:13 |
Σκαλάρι -- Παρασιτο? | greemlin | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 14 | 18-09-09 13:33 |
σκαλάρι | Μίμης | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 13-07-09 15:11 |
Πρόβλημα με σκαλάρι | galant | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 08-03-07 00:33 |
¶ρρωστο σκαλάρι; SOS SOS SOS | KwstasV | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 22-02-07 17:16 |