|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Γεια χαρά σε όλους, είπα και εγώ να κάνω μια παρουσίαση του φρεσκοστημένου μου ενυδρείου αναμένοντας τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας... Πληροφορίες Διαστάσεις:1,20 x 0,42 x 0,42 Όγκος:200 Λίτρα Κατηγορία:Ενυδρείο βιοτοπικής προσέγγισης(θέλω να πιστεύω) Φυτά: Ψάρια / ¶λλα είδη:4 Δίσκοι,2 Γατόψαρα,1 σαλιγκαράκι Διακοσμητικά υλικά:Ρίζες mopani (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:Aφίσα Φωτισμός:2 x 30 Watt(1 Daylight 6000k & 1Plant color 4900k) 1 Φωτοσωλήνα για προσωμειωση ανατολής δύσης Διάρκεια φωτισμού:10 Ωρες Φιλτράρισμα:Εσωτερική αντλία 1000L/Ώρα Θερμοστάτης:1 Hydor 200w & 1 Jager Eheim 125w Λίπανση:Tetra Planta Min Παροχή CO2:Όχι Παράμετροι: pH:7 Γενική σκληρότητα (GH):5 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):1 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):10 Αλλαγές νερού:30% κάθε βδομάδα Θερμοκρασία:29 C ¶λλες πληροφορίες:Προσθήκη Τetra Torumin & Vital & Ιχνοστοιχεία σε κάθε αλλαγή νερού Φωτογραφία: __________________ |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|