|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα,
εχω καποιες αποριες σχετικα με το θεμα που γραφει ο τιτλος του μηνυματος.αυτη τι στιγμη το νερο της βρυσης μου εχει ph 8. επειδη καποια στιγμη σκεφτομαι να βαλω ψαρια τα οποια ας πουμε απαιτουν ph περιπου 7 θελω να μαθω τους τροπους με το οποιο μπορει να γινει απο το διαβασμα που εχω κανει το νερο της αντιστροφης οσμωσης και το απιονισμενο νερο θεωρουμε οτι εχουν 0 τιμη.οποτε στο δικο μου ενυδρειο κανοντας τις πραξεις(αν ειναι οντως 0 το ph της οσμωσης η του απιονισμενου) για να επιτυχω μια τιμη περιπου στο 6,8-7 θα πρεπει να εχω ''καθαρο'' νερο περιπου 15% δηλαδη 12λιτρα. ειναι σωστο αυτο που γραφω παραπανω? για την ακριβεια το ενυδρειο μου εχει καθαρα 75λιτρα περιπου με ph 8.αν σε αυτα βαλω 12 λιτρα καθαρο νερο θα πεσει στο 7? ευχαστιστω |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αντιστροφη οσμωση | broson | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 25-06-10 19:59 |
Αντιστροφη Οσμωση | harmiller | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 30-11-09 01:31 |
Αντιστροφη οσμωση | gkampanis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 19-05-09 14:58 |
αντιστροφη οσμωση | harris samos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 15-04-09 14:56 |
αντιστροφη οσμωση | kanarini | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 09-09-08 11:59 |