|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτη ειναι η παρουσιαση του ενυδρειου που φιλοξενο στο σαλονι μου αυτο τον καιρο!!!!Ειναι ας πουμε η αναπαρασταση ενος καταρακτη <<Angel Falls>> οσο αναφορα το στησιμο.Ελπιζω να με κρινεται με επιεικια.
Πληροφορίες Διαστάσεις: 60μηκος x 50πλατος x 50 υψος Όγκος: 150λιτρα Κατηγορία:mountainscape Φυτά:marsilea,blyxa,maritima Ψάρια / ¶λλα είδη: otocyclus,sae,Corydoras paleatus Διακοσμητικά υλικά: (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο: Φωτισμός:96w Διάρκεια φωτισμού:9ωρες Φιλτράρισμα:6λιτρα siporax και 50βιομπαλες σε sump Θερμοστάτης:200w Λίπανση:σκονες +σιδηρος seachem Παροχή CO2:ναι Παράμετροι: pH: 6.6 Γενική σκληρότητα (GH):8 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):6 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3): Αλλαγές νερού:30% καθε εβδομαδα Θερμοκρασία:25 ¶λλες πληροφορίες: Φωτογραφία:
|
|||
|
|||
![]()
Μπαμπη καταπληκτικό το στησιμο!
|
|
|||
|
|||
![]()
Πανέμορφο Μπάμπη, μπράβο, μου αρέσει πάρα πολύ. Μόνο η leucocephala δεν μου κάθεται πολύ καλά.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εχεις απολυτο δικιο που ζητας επιεικια της κρισης μας με αυτη την αηδια που παρουσιασες....
πλακα κανω!!!!!!! φυσικοτατα!!! δεν εχω δει ομορφοτερο ενυδρειο!!!! δεν εχω λογια να σε ευχαριστησω που μας εδειξες αυτο το εργο τεχνης!!!! συγχαρητηρια συγχαρητηρια συγχαρητηρια!!! πατροκλος αυτο ηταν απο ταινια ασχετο!!!! παντα τετοια!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ καλο μπραβο φυσικο το αποτελεσμα και αξιοζηλευτο!!!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ καλοοοοοοοοο!
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ παιδια ριξτε και μια ματια να δειτε και μια πραγματικη φωτο του τοπιου του καταρακτη για να μου πειτε εαν οντως εφτασα εστω και 1% απο αυτο που βλεπετε στην φωτογραφια!!!!
κωστα εχεις απολυτο δικιο αλλα βρεθηκε κατα λαθος στα χερια μου και ειπα κριμα ειναι βαλε και αυτο!!!! αααα και επισης ριξτε μια ματια στις αγγελιες και γελαστε!!!!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπαμπη πολυ ομορφο αν και δεν του εδωσες τον χρονο που ηθελε αφου εισαι αναποφασιστος και καθε 2μηνες αλλαζεις ενυδρειο ειναι κριμα να το πουλας μακαρι να το παρει καποιος και να το παει εκει που μπορει να φτασει......
ειναι ενα ενυδρειο που πολλα ατομα θα ηθελαν να εχουν ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολύ όμορφο ενυδρείο.
|
|
||||
|
||||
![]()
καλα ρε στην παρουσιαση του ενυδρειου μου με κραζεται δεν ντρεπεστε
![]() γιαννη οχι καθε 2 μηνες ,<<ανα>> 2 μηνες ![]() τι να πω ρε παιδια αλλοι αλλαζουν πουκαμισα εγω αλλαζω ενυδρεια ![]() παντως κωστα η αγγελια ειχε μπει πριν την παρουσιαση και ειπα πριν φυγει απο τα χερια μου να του κανω τα 40ντα μια ωρα ποιο νωρις!!!
|
||||
|
||||
![]()
μην μου πεις να ερθω για χαμαλικι ξανα πλεον μονο με συμβολεο 6μηνης παραμονης ενυδρειου (το οποιο θα συνταξει ο βοκωστας)
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() παντος ξεκινα παλι γυμναστικη θα σε χρειαστω ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Φοβερο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ καλο στησιμο.Θα μπορουσες να ειχες κανει και το εφε του καταρακτη(με αμμο).Παντως πραγματι,ειναι αξιοζηλευτο.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ καλη η προσπαθεια σου!!
![]() ![]() ![]() Απο τα λιγα aquascape που προσπαθουν να δωσουν βαθος με επιπεδα!!! Πολυ χαιρομαι να βλεπω τετοια ενυδρεια!! ![]() Αν μπορουσες να μειωσεις λιγο το υψος των πετρων στη πλατη και ισως να "χωρουσαν" στη κορυφη λιγα "κοντα" φυτα ... Η ακομα και απο πισω απο τις πετρες! Το κορυ δεν μου "κολλαει" πολυ με το ολο στησιμο! Εκτος των αλλων "χαλαει" και τη κλιμακα .. προτιμησε μικροσωμα ψαρια!
|
||||
|
||||
![]()
το όλο στήσιμο μου θυμίζει του kingirm , συμφωνό με τον Γιώργο ειναι πολύ ψηλές οι πίσω πέτρες... Πάντως πανέμορφο... καλή συνέχεια...
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχοντας δει το ενυδρείο και από κοντά μπορώ να πω ότι ειναι πραγματικά πανέμορφο..!
![]() (ξέχνα τις κιχλίδες Μπάμπη.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνω αλλα με αυτο το ενυδρειο που ειχα και τις πετρες που ξεδιαλεγα 1 1/2 ωρα να βρω ηταν η καλυτερη επιλογη μου!!!!
οσο το οτι μοιαζει με του kingrim ειναι επειδη εχει το ιδιο γρασιδι και την ιδια πετρα κατα τα αλλα ειναι εντελως διαφορετικο το στησιμο και το θεμα!!!!! παντως εγω ειμαι ευχαριστημενος που μεσα σε 4 ωρες απο το πουθενα στηθηκε αυτο το ενυδρειο χωρις να υπηρχε η σκεψη για το συγκεκριμενο aquascape!!!! οι κιχλιδες θα ερθουν συντομα εχουν δρομολογιθει ηδη ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ναι δεν είπα οτι είναι και το ίδιο... απλά εχει πολά κοινά!!! Καλά γιατί το χαλάς ? ειδα οτι το έχεις βάλει στην αγγελία...
|
|
||||
|
||||
![]()
απειρο το ενυδρειο
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παρα πολυ ομορφο μπαμπη
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλλιτεχνης
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλα το πας :ρ
|
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικα παρα πολυ ομορφο. Συνχαριτηρια φιλε μου
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο πολύ ωραίο ενυδρείο..
|
|
||||
|
||||
![]()
ευγε
Τα σκαλάρια μου https://www.youtube.com/watch?v=Yz56IDxU1mc Τάισμα μικρού αγγελοψαρου με white worm https://www.youtube.com/watch?v=dBhu8U6S2hE Aναπαραγωγή Ancistrus https://www.youtube.com/watch?v=lIHevAmCZY0 Το καναλι μου Youtube https://www.youtube.com/channel/UCk9...Tip5BT6mxmH4Cg |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
συμβιωση blue tang ---annularis angel | τραπεζιτης | Reefsafe | 14 | 09-03-09 11:15 |