|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν έχουμε και λέμε. Έχω μια compact ψηφιακή (sony T30) και μια μηχανη με μεγάλο zoom (olympus sp550). Νομίζω πως ήρθε η ώρα για μια slr. Δεν είμαι και μεγάλος γνώστης στο θέμα φωτογραφίας αλλά μου αρέσει να προσπαθώ. Οι φωτό που θέλω να βγάζω είναι κατά μεγάλο ποσοστό ενυδρειακές. Το μπάτζετ που διαθέτω δεν μπορεί να ξεπεράσει τα 600 ευρώ.
Ακούω προτάσεις. ΦΙΛΙΚΑ - ΜΑΚΗΣ
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αγορά μανόμετρου | poliko_selas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 20-08-09 10:23 |
Αγορά Α.Ο. | Vasilizzz | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 14-08-08 12:52 |
Αγορά ενυδρείου... | imichal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 07-10-07 19:50 |
Αγορά Ηλεκτροδιων | johnny98130 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 30-08-05 13:40 |
Αγορά Φελιζόλ | dimitris | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 27-08-04 08:44 |