|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πρίν μια εβδομάδα έστησα το νέο μου 30 λιτρο. Ακόμη όμως είναι ημιτελές ώς προς τα φυτά, και περιμένω και να ξεπεράσει το σόκ από τις άλγες και να ξεθολώσει το νερό.
Το παρουσιάζω όμως για τις απόψεις και τις γνώμες σας έστω και έτσι... SEN ενυδρείο, 30 μεικτά λίτρα, 23 καθαρά. Φωτισμος: λάμπα 24 W OSRAM που δεν είναι ενυδρειακή. (πολύ χάλια!!!) Ψάχνω ήδη για κάτι καλλίτερο. Φίλτρο: Dennerle XL με βιολογικα Substract Pro και μπλέ σφουγγάρι Υπόστρωμα: JBL Αμμωνια 0, νιτρώδη 0, νιτρικά 0 (γιατί κάνω προς το παρόν αλλαγές νερού κάθε 3 ημέρες στο 20%) Θερμοκρασία 23 β ph 7,2 , kh 8 , gh 12 Φυτά: στη ρίζα Bolbitis, microsorum windelov, κάτω Cuba, και Hemiantus micrademoise που θα πάρει δρόμο γιατί δεν... και θα αντικατασταθεί με pogostemon helferi όταν επιτέλους βρώ!!! Τα φυτά εκτός της Cuba τα είχα. Το Hemiantus micrademoise είναι κλάδεμα από το 60 λιτρο και εκεί με τις αρκάδια λάμπες είναι τέλειο. Εδώ, ψόφησε. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εδώ και το δικό μου | gantalf | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 6 | 06-03-09 22:29 |
να και τα δικά μου... | aristomenis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 18 | 29-05-08 09:22 |
"Μικρούλι" Pacu τρώει σκυλοτροφή...!!! | Moutralewn | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 05-01-08 01:19 |
Να και το δικό μου... | caverman | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 16 | 04-07-06 08:09 |
Να και το δικό μου... | george140 | Δίσκοι | 4 | 26-06-06 13:22 |