|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα σας,
Σε 160 καθαρα λιτρα εχω 10 ριζες polysperma ( φυτευθηκαν εχθες και ξερω οτι στο μελλον θα μεγαλωσουν ) + 8 ανουμπιες Αυτα τα φυτα στο συνολο και στα συγκεκριμενα λιτρα θελουν co2? (Σημειωση δεν θελω ακομα να μπλεξω με αυτα τα συστηματα) Μηπως χρειαζονται excel ? αν ναι ,σε τι δοσεις ? Ο φωτισμος τωρα ειναι στις 7 ωρες με 2χ24w λαμπες απλες Αν τα φυτα ειναι πολλα, και για να μην αχοληθω με συστημα co2, μηπως πρεπει να αφαιρεσω καποια ? αν ναι, σε τι ποσοτητα ? Γενικοτερα τι πρεπει να κανω , ωστε να διατηρησω υγιη φυτα -χωρις προσθηκη co2- Συγγνωμη για τις πολλες αποριες μου (απειρος γαρ..) Σας ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας. Θα μου δωσετε μεγαλη βοηθεια... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα platty θελουν αλατι στο νερο; | casperon | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 13-11-07 09:43 |
δεν θελουν να ζησουν με τιποτα | octania246 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 34 | 13-06-07 13:48 |
Γιατι και τα Bettas θελουν το Spa τους.. | soza | Bettas | 31 | 08-07-06 12:44 |