|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) Μελανοταινίες, "blue eyes" |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Tο νέο μου ενυδρείο σκοπεύω να το στρώσω με HEMIANTHUS CALLITRICHOIDES "CUBA" ένας πετ σοπας όμως μου είπε οτι τα pseudomugil θα το ξεριζόσουν αυτό ειναι αλήθεια ? γιατι στην αρχή δεν ήξερε καν τι εννοούσα και λέω μην τα μπέρδεψε με άλλα
Αλήθεια ο συνδυασμός είναι καλός ή θα έχω προβλήματα ? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Raven : 22-11-10 στις 01:55 |
|
||||
|
||||
![]()
Δε νομιζω να ισχυει κατι τετοιο γιατι και εγω που εχω τα getrudae δε μου εχουν δειξει κατι τετοιο στο χαρακτηρα τους,τωρα τα αλλα ειδη δεν ξερω πως μπορει να αντιδρουν αλλα δεν τα εχω και για τοσο πειραχτηρια
|
|
||||
|
||||
![]()
και εμένα μου έκανε μεγάλη εντύπωση γιατί και άλλα παιδιά εδω μέσα λένε για ψάρια εντελώς ειρηνικά
|
|
|||
|
|||
![]()
Υπερβολές των πετσοπάδων, μάλλον δεν είχε ψευδομουχίλ και ήθελε να σου πασάρει άλλο ψάρι. Δεν ασχολούνται καθόλου με τον βυθό.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ολη τους η εννοια η cuba σου...
![]() Εχουν πιο σοβαρες δουλειες να ασχοληθουν...Οπως τα κοριτσια! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ακριβως ετσι! ![]() Τα δικα μου βολταρουν αναμεσα στο γκαζονακι αλλα δεν το τσιμπολογανε ουτε το ξεριζονουν,απλα παιζουν τις ''κουμπαρες'' ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χαχα περιμένω να στήσω το ενυδρείο και να υποδεχτώ αυτα τα κουκλιά ευχαριστώ παιδιά
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση | pavlos t | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 19-11-10 22:40 |
ερώτηση για co2....... | aristomenis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 05-10-08 01:31 |
Ερώτηση | panagiotis265 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 08-06-08 19:46 |
Ερώτηση!!!! | Filotas | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 9 | 28-05-08 07:56 |
ερώτηση για ΚΗ και ΡΗ | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 08-10-06 17:08 |