|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γαρίδες του γένους Neocaridina Red cherry, Yellow, Snow ball, Blue pearl, Rili κλπ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Σημείωση συντονιστικής ομάδας:
Το νήμα αυτό έχει επεξεργαστεί και είναι αποτέλεσμα συνένωσης παλαιότερων θεμάτων με παρόμοιο περιεχόμενο. Eχω 2 ενυδρεια ενα 22 λτ με μονομαχο και ενα 96 λτ με 3 νεον + 2 Black νεον + μερικα γκαπι + 2 μηλοσαλιγγαρα ( ξερω οτι υπαρχει προβλημα με την ψαροσυνθεση ) τωρα απο τιμες νερου μολις εκανα τεστ και τα 2 εχουν ιδιες τιμες σχεδον αμωνια 0 - 0.05 ( δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι 0 η 0.25 αλλα παει πιο πλ στο κιτρινο ) πεχα 7.6 και νιτρικα 0. μπορω να βαλω red cherry ?? και στα 2 εχω χαλικι και οχι αμμο . στο μεγαλο εχω και αρκετη μοσσ. δεν εχω τεστ για σκληροτητα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lingistis : 14-03-16 στις 22:54 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπορώ να βάλω ξύλο που μάζεψα στο ενυδρείο | Στέλιος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 07-05-15 12:16 |
Θέματα σχετικά με αναπαραγωγή red cherry | Dimi | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 222 | 11-01-15 19:41 |
Πόσα guppies μπορώ να βάλω στο ενυδρείο μου ; | ΤΟΛΟΥΚΟΣ | Ζωοτόκα | 21 | 05-02-09 21:26 |
Μπορώ να βάλω...... | LEON13 | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 20-11-07 00:27 |
Μπορώ με τα ψάρια που έχω να βάλω φυτά στο ενυδρείο μου; | SaKreK | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 29-09-04 08:59 |