|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
χθες πηγα σε ενα πετ σοπ να παρω τροφη και ρωτησα αν εχει φιλτρα μιας και θελω να αυξησω την φιλτρανση στο 50λιτρο μου και μου εδειξε ενα
Aquarium Internal Liquid Filter... και μου ειπε οτι γυρναει 800 lt/h ειδα οτι εκανε 10 ευρω κια φι αυτο αναρωτιεμαι αν ειναι φιλτρο ή απλος κυκλοφοριτης.. http://www.google.gr/imgres?imgurl=h...0&tx=142&ty=94 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Σαν κεφαλη απο φιλτρο μοιαζει και οχι ολοκληρωμενο φιλτρο.....σφουγγαρια κτλ που ειναι??Εται απλα θα γυριζει το νερο... |
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδη να μην το παρω??? δεν βοηθαει σε τιποτα ο κυκλοφοριτης???
συγνωμη αν οι ερωτησεις μου φαινονται ανοητες αλλα ειμαι ασχετος... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πρεπει να ειναι ανταλλακτικη κεφαλή για φιλτρο,δηλαδη να παιρνει καδο απο κατω με τα υλικα φιλτρανσης σφουγγαρια κτλ... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σκοπός του είναι να .. κυκλοφορεί το νερό αν θες απλά αύξηση της κυκλοφορίας (πχ καλύτερη ανατάραξη επιφανείας, όχι νεκρά σημεία κτλ). Μπορεί να γίνει προσαρμογή από κάτω για να τραβάει μέσα από υαλοβάμβακα αλλα δεν αξίζει να ασχοληθεί (άσχημο οπτικό αποτέλεσμα).
|
||||
|
||||
![]()
οκ.. οποτε το αφηνω...
ευχαριστω.... |
|
|||
|
|||
![]()
Ένας απλός κυκλοφορητής είναι, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σου κάνει ρεύμα στο ενυδρείο, για τις αλλαγές νερού, για να γυρνάει το νερό
στο βαρέλι προετοιμασίας, για να χρησιμοποιηθεί όμως σαν αντλία φίλτρου, θα πρέπει να προσαρμοστεί με πατέντα σε κάποιο δοχείο με υλικά. |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ολα τους τα κουτια γραφουν *liquid filter* γιαυτο ξεγελαει....
Να και η αντλια τους... ![]() Και ολοκληρωμενο φιλτρο ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αυτο για το καλοκαιρι θα εκανε δουλεια ωστε να κατεβαινει η θερμοκρασια απο την μεγαλη αναταραξη και να οξυγονωνεται το νερο???
![]() γιατι στο καπακι μου δεν μπαινουν ανεμηστηρακια και η θερμοκρασια φτανει τους 30... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη manos_samos : 30-10-10 στις 14:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για να καταλάβεις, ποιό πολύ δουλειά θα έκανε μια αεραντλία.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Eheim liquid doser | gfdimopo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 11-09-08 14:25 |
eheim liquid doser | kill_bill | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 01-09-08 22:26 |
Liquid doser | Johanus | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 30-04-08 22:26 |
Liquid level | george hmmy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 11-04-07 19:46 |
Eheim 2213 external VS Bluwave 05 internal | crazyio | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 17-10-06 00:31 |