|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα ηθελα να ρωτησω για τα υγρα τεστ τις sera,και συγκηκριμενα γιατο τεστ ΝΟ3,υπαρχει συσκευασια που εχει μεσα 3 μπουκαλακια κοκκινα,1μπουκαλακι με σκονη,και το φιαλιδιο.Και υπαρχει αλλη συσκευασια τις
sera παλι ΝΟ3,που εχει 2 μπουκαλακια κοκκινα,1μπουκαλακι σκονη και το φιαλιδιο ξερετε γιατι υπαρχει αυτη η διαφορα; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν δεν υπάρχουν και τα 4 μπουκαλάκια στη συσκευασία τότε δεν κάνεις τίποτε.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γιατι το λες αυτο;;;;Εγω εχω αυτο με τα δυο μπουκαλακια και οταν το ειχα αγορασει το ειχα τσεκαρει με υγρο τεστ της api και δουλευε μια χαρα.Αλλωστε γιατι να το πουλανε με δυο αν δεν δουλευει;;;
|
||||
|
||||
![]()
Ποια νούμερα έχουνε τα 2 μπουκαλάκια που έχεις? Νομίζω θέλει ψάξιμο το θέμα. Γίνεται να πουλάνε άλλα με 2 και άλλα με 3?
Και πώς αναφέρουν στις οδηγίες ότι χρειάζονται και τα 3 σύν αυτό με τη σκόνη? Στα πρώτα έχουνε διαφορετικές οδηγιές και στη δεύτερη περίπτωση έχουνε άλλες? Θα ρωτήσω κάποια στιγμή τoν αντιπρόσωπο της SERA. Ρίξτε και μια ματιά στο επίσημο site της SERA, στην ενότητα με τα downloads όπου μπορείτε να κατεβάσετε σε pdf τις οδηγίες όλων των προϊόντων τους, το μόνο ΝΟ3 που υπάρχει είναι αυτό με τα 3 μπουκαλάκια συν αυτό με τη σκόνη.
|
||||
|
||||
![]()
Το 1 και το 3.Το 2 αναφερεται στην σκονη.
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ενταξει βρε Χρηστο,αυτες ειναι οι οδηγιες για το σετ με τα 3 μπουκαλακια.Εμενα οι δικες μου οδηγιες λενε.Βαζουμε 20 ml νερο,6 σταγονες απο το αντιδραστηριο νουμερο 1,την σκονη,ανακινουμε για 15 δευτερα,μετα προσθετουμε αλλες 6 απο το αντιδραστηριο νουμερο 3(το 2 οπως σου ειπα ειναι η σκονη)και ανακινουμε παλι για 15΄.Ανοιγουμε,περιμενουμε 5 λεπτα και συγκρινουμε το χρωμα.
|
|||
|
|||
![]()
Το υγρο τεστ νο3 τις sera με τα 2 μπουκλακια ,την σκονη ,και το φυαλιδιο γραφει πανω made in germany και ημερομηνία λήξεως ειναι ο5-2011 αν βοηθαει αυτο
|
|
|||
|
|||
![]()
Tελικα το τεστ ΝΟ3 τις sera με τα 2 μπουκαλια +το μπουκλακι σκονη ειναι παλιότερο τεστ,εστειλα mail και μου απαντησανε,εφόσον η ημερομηνία λήξης του τεστ ειναι σωστη δεν υπαρχει προβλημα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΥΓΡΟ ΤΕΣΤ ΝΟ2-ΝΟ3 TROPIC MARIN ΑΠΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ | bouldoza | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 28-05-10 07:00 |
sera τεστ νερου... | lion | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 21 | 31-01-09 11:28 |
ερωτηση για υγρο τεστ | chris7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 19-09-08 00:04 |
τεστ sera | kanarini | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 25-02-08 07:42 |
Τεστ αμμωνίας SERA | Iznogoud | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 11-11-07 22:53 |