|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω ενα 45λιτρο με μοςς και γαριδες.Του εχω το μαμισιο φιλτρο (HBL-501) αλλα ο χωρος που εχει για να βαλεις καποιο υλικο ειναι πολυ μικρος.Εχει μεσα μονο ενα μικρο μαυρο σφουγκαρακι.Ετσι λεω να προχωρησω στην αγορα ενος καινουριου φιλτρου εξωτερικου κατα προτιμιση.Σιγουρα δεν θελω να ξεπερασει τα 100 ευρω.
Ο κυριος λογος που το σκεφτομαι ειναι γιατι νομιζω οτι σηκωνεται ευκολα αμμωνια λογω της χαμηλης βιολογιας με αποτελεσμα να αποβαλλουν οι γαριδες μου(red cherry).Συγκεκριμενα κανουν πρασινα αυγα και τα αποβαλλουν.
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΟ και εξωτερικο φιλτρο | kalts.greg | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 21-08-09 21:38 |
εξωτερικο φιλτρο | eliasfot1 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 10-12-08 17:30 |
Προτασεις για συνδυασμο ψαριων | rockislander | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 19-10-06 19:30 |
φιλτρο εξωτερικο | alfacom | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 01-07-04 13:08 |
ΦΙΛΤΡΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ | ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 29 | 02-06-04 01:29 |