|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους!!
Λοιπόν εχω διαβάσει αρκετα ποστ για τους μονομάχους αλλά και πάλι εχω μερικές ακόμα απορίες... καταρχας ειμαι καινούργια στο club... Μου κάναν δώρο έναν πανέμορφο μονομάχο η γυάλα του ειναι μικρούλα , διαστάσεις ακριβώς δεν γνωρίζω ... είμαι φοιτήτρια κ όπως καταλαβαίνετε μου ειναι λίγο δύσκολο να πάρω ενυδρείο ή ακόμα κάτι μεγαλύτερο αυτήν την στιγμή... παρολαυτα του εχω παρει κ ενα βραχάκι με φυτά απο πάνω κ του αρέσει πάρα πολύ να κοιματε εκεί. έχω όμως πρόβλημα στην αλλαγή του νερού... του αλλάζω τα 2/3 του νερού του αλλά δυσκολεύομαι να τον βάλω στην πάλι στην γυάλα του φοβάμαι μήπως τον χτυπήσω.. επίσης είναι φυσιολογικό που βγάζει μπουρμπουλήθρες στο νερό πλάι στα φύλλα?κ τέλος η άλλη μου απορία να του πάρω θηλυκό για παρέα ?? η μήπως δεν κάνει?? ![]() αυτά... sorry αν σας φαίνονται οι απορίες μου δεδομένες αλλά όπως σας είπα είναί η πρώτη μου επαφή με ψαράκια κ θέλω όσο μπορώ να του δώσω μια άνετη ζωή!! ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καινούργιο ενυδρείο | Manolis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 03-01-10 10:40 |
Κανένα κόλπο; Ψαράκι στο φίλτρο | persival | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 12-10-09 19:25 |
Πάει το ψαράκι μου... :( | andreasp | Χρυσόψαρα | 24 | 04-06-07 11:26 |
Καινούργιο μονομάχοενυδρείο | dimitrisgiannoulakis | Bettas | 18 | 21-03-07 10:56 |
Ψαράκι το ... ελληνικόν ! | fighterfish | Ψάρια και φυτά Ελλάδας και Ευρώπης | 13 | 23-01-03 01:49 |