|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα σε ολους,εχω μια μεγαλη απορια για το ποιος ειναι ο ποιο καταλληλος φωτισμος για ενα ενυδρειακι 30 λιτρων(εδω πρεπει να ευχαριστησω το φιλο georgebruno που μπηκε στον κοπο και μου το εστειλε) το οποιο θα γινει φυτεμενο.Το ενυδρειο ειχε μεσα μια λαμπα pl 11βατ(8000Κ) η οποια μου φαινεται πως μαλλον δεν θα ανταποκριθει στο φως που θα χρειαστει το cuba οποτε πηγα και αγορασα ενα ballast το οποιο ειχε 2 λαμπες των 2x26w(1700lumen-6000k η καθε μια).και η ερωτηση μου ειναι ποιες λαμπες χρησιμοποιω απο ολες?
Οι επιλογες ειναι.... 1 να μεινει η μαμισια στα 11w 2 να μπει με τη μαμισια και μια των 26 w 3 να μπουν και οι 3 λαμπες 4 να μπουν οι 2χ26w Ευχαριστω προκαβολικα... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτηση για φωτισμο | dimosal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 29-08-10 21:04 |
ερωτηση για φωτισμο | Μίμης | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 31-05-10 09:28 |
ερωτηση για φωτισμο | Μίμης | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 31-08-09 19:06 |
Ερωτηση για φωτισμο | thgparas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 20-02-09 09:43 |
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΦΩΤΙΣΜΟ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 20-11-03 14:13 |