|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα σε όλους!
Ελπίζω να είστε καλά κι εσείς και τα ψάρια σας Η επιστροφή μου στο χόμπι με 200 λίτρα main & 60 sub, με βασικό είδος του αρλεκίνους Οι ρίζες δεν έχουν βυθιστεί ακόμη, οπότε το aquascape σίγουρα θα αλλάξει! ![]() Στρώσιμο με μπόλι και βακτήρια Φωτισμός 8ώρες 4Χ27 watt (θα αλλάξει σύντομα σε led) Αυτααααααα ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου Σακη! Ωραιο ξεκινημα με Ασια! Φουλαρε το σε κρυπτοκορινες!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν δε σου είναι κόπος, γύρνα την 1η φωτο γιατί μάλλον έκανα μακακια... ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα και welcome back
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γειά σου Τσοκολάτα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες και πάλι, τελικά το μικρόβιο που έχουμε είναι πολύ δυνατό, ανίατο.τι άλλο σκέφτεσαι εκτός από τους αρλεκινους; για γκουραμια τι θα έλεγες;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Όλα για το χόμπι... | lingistis | Επί παντός επιστητού | 5 | 17-11-17 14:46 |
Νεα στο χόμπι | argiro | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 07-09-17 19:48 |
Νέος στο χόμπι | Nidis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 27 | 11-12-13 10:17 |
το χόμπι του ενυδρείου | aquahobby | Γλυκό νερό - Γενικά | 23 | 20-03-13 11:51 |
νέος στο χόμπι ψάχνει για συμβουλές | gemini_str | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 04-06-04 00:05 |