|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι λογικο να εχει ψηλωσει τοσο πολυ; το φυτεψα πριν απο περιπου 15 μερες.......να κουρεψω ή να το αφησω να πιασει καλυτερα και μετα;
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Τι θελω εγω και μπλεκω με ολα αυτα ??? ![]() ![]() ![]() ![]() Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
εμ τι θέλεις και μπλέκεις??
![]() ![]() *πάντως στο ερώτημα θα μπορούσα κι εγώ να απαντήσω αλλά ας μη παρεκτραπώ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ηλια μηπως δεν επαρκει ο φωτισμος και ψηλωνει?
2-3 κομματια μπροστα που βλεπω εχουν αναπτυξει δρομεις κια προχωρανε.Μην κλαδεψεις ακομα αλλα αραιωσε καποιες παχιες τουφες και φυτεψε πιο βαθια!
|
||||
|
||||
![]()
o φωτισμος ειναι αυτος 24w....
Το συγκεκριμενο πιανει και αρκετη green spot algae... |
|
||||
|
||||
![]() ![]() φυσικα υπαρχει co2 ...... Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
εντωμεταξυ η cuba στο αλλο νανο παει καλα..... το φωτιστικό ειναι ιδια μαρκα αλλα το αμεσως μεγαλυτερο μια και η γυαλα ειναι 45εκ
![]() ![]() Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
glossostigma elatinoides | agge | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 05-11-12 01:16 |
Glossostigma elatinoides | lion | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 18-03-10 16:11 |
Glossostigma elatinoides | mpampis 1969 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 20-11-08 22:12 |
Glossostigma elatinoides | gemini_str | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 20 | 07-01-07 18:12 |
Glossostigma Elatinoides | mikenuke | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 27-05-05 12:17 |