|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Eκει που χάζευα φωτογραφίες σε διάφορα site ... emersed φυτά-vivarium-paludarium......μου έπεσε το σαγόνι
![]() ![]() ![]() ![]() είχα σκοπό να κάνω κατι παρόμoιο αλλα σε paludarium με emersed φυτά κλπ....τώρα κρατάτε με.... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
tromero!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Απαιχτος ο τυπος! απλα τελειο!!
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλο αλλα και δυσκολο
|
|
||||
|
||||
![]()
Αντωνακη τι τα θες και τα σκαλιζεις!!
Το δα και εγω προχτες και μου εφυγαν τα μαλια και εχω και λιγα γμτ!!!!! ![]() ![]() Απιστευτο ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αμαααααααααααανννν!!!
![]() ![]() ΥΓ Πως να ηταν ο rottbea χωρις μαλλια ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κρυβει πολλεεεεεες ωρες φροντιδας. Απλα...πανεμορφο!!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ισως οτι καλυτερο εχω δει...
Ειναι πολυ ευθραυστο συστημα ομως και απαιτει χρονο,χρημα και χειρουργικες παρεμβασεις... Οπως και να εχει απλα εξαιρετικο!
|
||||
|
||||
![]()
Ο τυπος εχει κανει απιστευτη δουλεια.....(ασχετο,αλλα αυτο το ug που εχει σαν χαλι,ποιο φυτο ειναι; )
|
||||
|
||||
![]()
πολυυυ δυνατο!!!
|
||||
|
||||
![]()
όντως τι ήθελα και έψαχνα...
![]() ![]() Παράθεση:
Tο φυτό αυτό είναι η utricularia graminifolia Γιάννη απο τα πιό όμορφα αλλά και δύσκολα φυτά είτε εντός είτε εκτός νερού ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ευχαριστω πολυ.Πραγματικα πανεμορφο φυτο και απο οτι διαβασα ειναι δυσκολο(αλλα θα ηθελα να το δοκιμασω).Μπας και το εχει παρει ποτε το ματι σας Ελλαδα;;;
|
||||
|
||||
![]()
το έχω δοκιμάσει στο ενυδρείο πρίν 4 χρόνια περίπου αλλά είναι πολύ δύσκολο. Σε emersed παλεύεται …γενικά υπάρχει στην Ελλάδα σε πολλά μαγαζιά αλλά είναι λίγο τσιμπημένη η τιμή για την ποσότητα που δίνουν οι εταιρίες…όταν βρω θα σε ενημερώσω…(έχω emersed αλλά είναι πάνω στην ανάπτυξη…)
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω πολυ.
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τι εχει κανει το ατομο respect
|
|
||||
|
||||
![]()
καταπληκτικο!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Όταν υπάρχει όρεξη μεράκι και γούστο(φυσικά και χρήμα)αυτά τα αποτελέσματα βλέπουμε ¶ψογο
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για την Ελλάδα όμως ένας είναι...... Αντώνης !!!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σε ευχαριστώ πολύ Χριστόφορε για τα καλά σου λόγια
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
στην insectopia εχει ενα αντιστοιχο βιβαριουμ. με πολλα νηπενθη, διοναιες και αλλα σαρκοφαγα. κριμα που ξεχασα τη φωτογραφικη....
![]() αλλα θα προσπαθησω να ξαναπαω. αν κατεβω θεσσαλονικη δηλαδη θα ξαναπαω σιγουρα...οπλισμενος!!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θέλω να βάλω επιπλέον 1….2? λάμπες… | kilo_me | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 23-06-10 19:22 |
Ενυδρείο στην αυλή……… | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 20 | 13-05-10 13:31 |
Ο Αρχάριος……και το ενυδρείο του…. | NickFior | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 22-01-08 09:59 |
Πρόβλημα με τριχοειδή άλγη επάνω σε φυτά……….. Help | karalioman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 26-01-06 00:32 |
Αχχχχ τη έπαθα σήμερα(Ράγισμα- ενυδρείου) | karalioman | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 22-12-05 15:02 |