|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε όλους, είμαι νέος στο forum, εχθές μόλις γράφτηκα. Επίσης είμαι νέος στο hobby, αφού εδώ και 6 μήνες άρχισα με το κοινωνικό μου ενυδρείο. Το ενυδρείο μου είναι αυτό: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=54382
Έω διαβάσει διάφορα άρθρα για αυτό το θέμα και απλά σκεύτηκα να ασχοληθώ με ότι μέσα διαθέτω αυτή τη στιγμή. Έτσι λοιπόν αφού είχα τους 3 μονομάχους (2 θυληκές, 1 αρσενικό) και ένα μικρό πλαστικό ενυδρειάκι σκεύτηκα να τα βάλω για αναπαραγωγή.
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα φιλε!
ποσα λιτρα ειναι το πλαστικο ενυδρειο σου? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Manuel : 05-07-11 στις 18:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αναπαραγωγη στα 6,5λιτρα???
λιγο δυσκολο... |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ μικρό φίλε μου! όχι μόνο για την αναπαραγωγή, αλλά και να ζήσει ένα μόνο ψάρι εκεί. Για αρχή πρέπει να έχεις υπόψην σου τα 20-25 λίτρα και βάλε.
![]() Όμως, φίλτρο με συνεχόμενη κυκλοφορία και για τους χειμερινούς μήνες σταθερή τροπική θερμοκρασία με ενυδρειακό θερμαντικό σώμα. Έχεις μετρήσεις της χημείας του νερού? Αντιχλώριο βάζεις στις αλλαγές του νερού? Προσωπικά πιστεύω ότι δεν θα έχεις αποτέλεσμα. Πιστεύω μάλιστα ότι θα θέσεις και σε κίνδυνο τη ζωή του ζευγαριού σου.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Δηλαδή βγάζω το μισό, το ρίχνω μέσα στο 80λιτρο και εν συνεχεία παίρνω νερό από την έξοδο του φίλτρου και το ρίχνω πίσω στο μικρό ενυδρείο. Και το κάνω επειδή ο μονομάχος δεν έχει φτιάξει φωλιά ακόμα. Αν φτιάξει φωλιά και του αλλάξω νερό, θα πέσει η στάθμη και θα του χαλάσει η φωλιά. Το ενυδρειάκι αυτό το έστησα μόνο για την αναπαραγωγή τους. Τους μονομάχους τους έχω κανονικά στο 80λιτρο ενυδρείο. Μάλιστα το εγχείρημα δεν θα αποδόσει καρπούς. Έιναι να σκεύτομαι να αγοράζω νέο ενυδρείο. Δεν ξέρω πόσα χρήματα θα μου κοστίσει βέβαια ένα 20-30 λίτρα μαζί με το φίλτρο του. Ευχαριστώ πάντως! ------------------------- Μπορώ να κάνω τρύπες στο 6,5άρι ενυδρειάκι να το στηρίξω εντός του 80λιτρου και να βάλω τον μονομάχο μέσα να κάνει φωλιά και αναπαραγωγή; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Manuel : 05-07-11 στις 18:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
το παλεύεις πάντως....
![]() άκου λίγο οι αναπαραγωγές έρχονται μετά πρώτα,καλό θα ήταν, να διάβαζες τα υπομνήματα όπως σου λέει και ο φίλος πιο πάνω πρέπει να κάνεις κτήμα σου τον κύκλο του αζώτου να αρχίσεις τις μετρήσεις στο νερό σου να ... να ... να... και μετά που θα ξέρεις τα ψάρια σου και τις ανάγκες του και θα ξέρεις πως να τις ικανοποιήσεις οι αναπαραγωγές θα έρθουν απο μόνες τους...σχεδόν ![]() πάντως το παλεύεις-ωραίος ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
To φίλτρο πούντο ντε?
![]() Από εμένα, καλώς ήλθες στην παρέα μας. ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι μπορώ να κάνω στα 120λ..;; | \/ag | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 12 | 07-06-11 02:04 |
Ο Κίτσος... ανησυχώ και δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω... | QS-Plan | Bettas | 6 | 26-12-10 20:25 |
Πως μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο | Αλέξης6 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 12 | 17-09-10 17:19 |
Αφού δεν θα το κάνω θαλασσινο... θα το κάνω γλυκό! | crywolf | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 21-01-10 23:38 |
τι μπορώ να κάνω;....(τρύπες στα φύλλα anubias) | gemini_str | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 16-06-04 09:54 |