|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Μολις εβαλα δυο maingano μεσα στο ενυδρειο.Αφου τα ειχα στη σακουλα περιπου 4 ωρες μολις τα εβαλα μεσα το δευτερο ειχε μισοφαγωμενη την ουρα και τα πτερυγια.Δεν κολυμπαει καλα.Εννοειται οτι εκανα προσαρμογη κ.τ.λ.Υπαρχει τροπος να το σωσω?Ακουσα για μαγειρικο αλατι.Ξερει κανενας δοσολογιες.Απο φαρμακα δεν εχω τιποτα (ektozon) και οτιδηποτε αλλο.
Ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
Αν μπορείς να το βάλεις αμέσως μόνο του σε άλλο ενυδρείο θα ήταν το καλύτερο. Αλάτι χωρις ιόδιο να βάλεις... εγώ θα έβαζα ένα κουταλάκι του γλυκού στα 10 λίτρα νερό. Δημιούργησε και άλλες κρυψώνες - σπηλιές για να κρυφτεί... και σβήσε φώτα.
|
|||
|
|||
![]()
Δυστυχως δεν εχω αλλο ενυδρειο.Εχω κλεισει τα φωτα.Να βαλω αλατι σ ' ολο το ενυδρειο ή να τ' αφησω σημερα το βραδυ και ο Θεος βοηθος.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μια βοηθεια εδω.. | tedy069 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 18-02-10 18:33 |
ΒΟΗΘΕΙΑ .. | platy | Ζωοτόκα | 26 | 13-12-09 15:20 |
βοηθεια | angelwho | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 29-08-07 19:44 |
ΑΜΕΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑ | leobabes | Μεσογειακό | 11 | 11-07-07 19:27 |