|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα! Μπορειτε να μου πειτε ποιο φυτο ειναι αυτο στις 3 πρωτες φωτογραφιες? Μου φερανε σημερα κατι γνωστοι μου 2 γλαστρακια το ενα ηταν αυτο κ το αλλο ειχε μεσα 3 ριζες οπως φαινονται στις δυο τελευταιες φωτογραφιες.... Anubia δεν ειναι? αλλα τι ειδους και πως μπορω να την βαλω στο ενυδρειο μου? εχω χαλικι κατω παχους περιπου 2χιλιοστα (δεν ειμαι σιγουρος...)! μπαινει στο χαλικι αυτο μεσα? γιατι ετσι οπως το εχουν κομμενο μου κανει περιεργο να το δεσω σε κορμο... τι λετε εσεις?
Ευχαριστω προκαταβολικα!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ελα ρε πατριωτη!!!!!!!!!!!!!!!και πιστευα οτι ημασταν μονο 4 τρελοι!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Όντως το πρώτο φυτό πρέπει να είναι hygrophila corymbosa 'siamensis' ή η απλή. Tα άλλα 3 φυτά πρέπει να είναι anubias minima…και δένονται πάνω σε πέτρες, ξύλα… με πετονιά.. όπως όλες οι anubias καλύτερα όχι στον βυθό…
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις παιδια!!!
![]() Γεια σου κι εσενα πατριωτη!!!! Εδω ειμαι κι εγω! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
4η και 5η φωτο το ενα φυτο εχει κοκκινους μισχους....δεν εχω ξαναδει κατι τετοιο σε ανουμπια...
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι ειναι παλι τουτο?αναγνωριση | aggelospap | Σαλιγκάρια | 15 | 23-05-10 17:07 |
uri lamps .... Τι ειν΄ τουτο;;;; | Pritanis | Φωτισμός | 3 | 23-01-07 09:11 |