|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Χαιρετω το φορουμ.... ειμαι καινουργιος στο φορουμ σας και σχετικα νεος στο χομπυ γυρω στα 2.5 χρονια ασχολουμαι,,,, και η ερωτηση ειναι η εξης :
Έχω μαζεψει τις παρακατω "πετρες" απο τη θαλασσα και αναρωτιεμαι αν σε ενα ενυδρειακι 60 λιτρων με γκαπυ (το οποιο και θα παρουσιασω οταν ειναι ετοιμο) θα μπορουσα να προσθεσω μερικες, ωστε να βοηθανε και τις σκληροτητες να παραμενουν σε ψηλα επιπεδα. Μηπως μαζι με αυτο εχω και καποια μειονεκτηματα ? Ενοειται οτι εχουν πλυθει βραστει κτλ κτλ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το κέλυφος τους παρόλα αυτά μπορεί να σου ανεβάζει όντως τις σκληρότητες. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν αυτούσιο αυτό το διακοσμητικό υλικό μπορεί να αναδείξει ένα ενυδρείο γλυκού νερού με γκαπάκια. Τί λες?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αποτι καταλαβα εκτος της αισθητικης δεν υπαρχει καποιος λογος που να μην μου επιτρεπει να τα χρησιμοποιησω..... Σωστα ? |
|
||||
|
||||
![]()
Καλως ηρθες!
![]() Απο θεμα αισθητικης δε θα "πηγαινει" κατι θαλασσινο σε ενυδρειο γλυκου νερου αλλα αν σου αρεσει δεν θα υπαρχει (λογικα) προβλημα (γουστα ειναι αυτα) ... Τι γαριδες σκεφτεσαι να βαλεις? ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ειμαι ανοιχτος σε προτασεις καθως δεν ξερω καν ποιες ταιριαζουν απο θεμα χημειας και συμπεριφορας Επισης οταν μεταφερω τα ψαρια μαζι με το φιλτρο τους λογικα δεν θα εχουν προβλημα, σωστα ? Ακομα και χωρις να ειναι στρωμενος ο βυθος ? |
|
|||
|
|||
![]()
Εαν βρασεις τις πετρες αρκετα θεωρητικα τις καθαριζεις αλλα δεν θα σου τις συνιστουσα καθως πρακτικα οι μικρες τρυπουλλες γεμιζουν πολλη βρωμα..πιστεψε με..καλυτερα βαλε ποταμισιες αφου τις βρασεις και εκεινες..ριχνε πριν τις βαλεις στο νερο λιγο ξυδι και εαν αφρισουν τοτε κανουν για γκαπυ..γαριδες ταιριαζουν πολυ και συνιστανται για γκαποενυδρειο η κανενα αγκιστρους τερμικι..
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
αναλογα το ειδος...εδω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=28228 αναφερονται και τα μεγεθη.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ω, ναι είναι.
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αναπαράγονται σαν τρελλές και όπως σου είπαν, το πιθανότερο είναι τα γκάπυ να μην τις πειράξουν καθόλου, ούτε και τις γέννες τους. Απλά, όπως όλες οι γαρίδες, δεν πρέπει να μπουν νωρίς, πρέπει να περιμένεις κανά 2μηνο να "ωριμάσει" ο βυθός. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY CO2 - Υλικά... | caverman | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 52 | 15-02-14 00:33 |
Τι υλικά? | πλυμμήρας | Malawi | 14 | 08-02-08 01:26 |
ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ | Ρέα | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 11-05-07 15:16 |
Υλικό για βράχο | frits | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 12-01-07 22:27 |
Τι υλικό ??? | oscar | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 15-09-04 23:25 |