|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Το ενυδρειο μεχρι χτες ηταν καπως ετσι http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=46303
![]() Πληροφορίες Όγκος:20λιτρα Φυτά:φτερη, Cyperus helferi ανουμπια,κερατοφυλο Ψάρια / ¶λλα είδη:1betta,2 apple snail Διακοσμητικά υλικά:ξυλο πετρες,χοντρο και ψιλο χαλικακι (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:- Φωτισμός:12watt Διάρκεια φωτισμού:8-10 ωρες Φιλτράρισμα:Filtration pump sunson(κινεζικο) 300lt/h με outlet για να μην εχω αναταραξη επιφανειας Θερμοστάτης:50watt(ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ) Λίπανση:υγρο λιπασμα της τετρα plantamin Παράμετροι: Αλλαγές νερού:30% καθε βδομαδα Θερμοκρασία:26 Φωτογραφία: υγ τα flaring που βλεπετε επειδη οι φωτο τραβηχτηκαν με κλειστο φως και εχει καποιο κολημα ο δικος μου οταν του κλεινω το φως ![]() υγ2 αν παρατηρηετε κατι κλωστουλες θα αντικατασταθουν οταν βρω πετονια! υγ3 τελικα moss δεν θα βαλω οπως σας ειχα πει το ενυδρειακι ετσι θα μεινει ![]() Περημενω να ακουσω αν βελτιωθηκε με αυτα τα 2φυτακια που εβαλα ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
1η Παρουσίαση 20λΙΤΡΑ Βetta! | babis100nx | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 8 | 26-11-10 16:57 |
700λιτρα.πιστευω καθαρο καπου 500 | giannisqq | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 18-04-09 20:56 |
Δεν πιστευω στα ματια μου....!!!!!!!!!!!!! | _jimmakos_ | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 5 | 25-11-04 02:05 |
ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ! ! ! | newfish | Malawi | 10 | 21-01-03 15:17 |