|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις: 121 Χ 41 Χ 55 (RIO 240) Όγκος: 200 (καθαρά) Κατηγορία: Κοινωνικό - Φυτεμένο (με επιφύλαξη...) Φυτά:Ανούμπιες, Κριπτοκορίνες, Εχινόδοροι, Βαλισνέριες,Κρίνα,Εγκέρια, (Το κόκκινο δεν το θυμάμαι) Ψάρια / ¶λλα είδη: 3 Red Severum, 7 Ramirezi, 2 Ancistrus albino Διακοσμητικά υλικά:Red Moore Wood , Πετρες, Αμμος Carat 6 Φόντο: Μαύρο Φωτισμός: 2 Χ 54W (Sylvania Grolux + Juwel Day) Διάρκεια φωτισμού: 8 Ωρες Φιλτράρισμα: Εσωτερικά Juwel + Eheim Biopower 240, Εξωτ. Tetratec EX700 (Προσωρινά όλα αυτά μέχρι να έρθει ένα EHEIM 2078 ) Θερμοστάτης: Juwel 200W Λίπανση: Seachem Flourish, Trace, Potassium, Iron Παροχή CO2: DIY Παράμετροι: pH: 6,5 -6,7 Γενική σκληρότητα (GH): 4 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):3 Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): 5 Αλλαγές νερού: 40% κάθε Τετάρτη και Σάββατο Θερμοκρασία: 27 - 28 ¶λλες πληροφορίες: Ούτως ή άλλως έχω κάποια θεματάκια κι απορίες, αλλά θα ήθελα γνώμες και συμβουλές γι' αρχή. Αρχάριος είμαι άλλωστε, 3 μήνες ασχολούμαι με το χόμπυ, γι' αυτό βαράτε διακριτικά... Φωτογραφίες: ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο ενυδρείο.
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μου αρεσει παρα πολυ το ενυδρειο σου και οι φωτογραφιες ειναι super! Τριζει και απο καθαριοτητα! Το set up , αν και δεν ειμαι ειδικη, μου φαινεται σωστο και εξυπνο. Αν αυτο ειναι το πρωτο σου ενυδρειο σε βλεπω σε κανενα χρονο σε διαγωνισμους...
![]() Το κοκκινο φυτο μου μοιαζει με Ludwigia repens "Rubin" |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω πολύ...
Κατα 99% τα φίλτρα θα βγουν όλα, δηλαδη και το Juwel. |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο μπραβο
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Το ενυδρειο λαμπει απο καθαριοτητα και ειναι πανεμορφο ! Βλεπω οτι κατεχεις και το θεμα με την φωτογραφια
![]() Πολυ ομορφη πνοη εφερε η παρουσιαση σου..μακαρι ολοι οταν ειμασταν στο ξεκινημα να ειχαμε να παρουσιασουμε κατι τοσο ομορφο !! |
|
||||
|
||||
![]()
ερωτηση πως κρατας την αμμο τοσο καθαρη ?
εχω παθει πλακα
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο..... και η φωτο πολυ καλη ποιοτητα με τι μηχανη βγαζεις????
|
||||
|
||||
![]()
ειναι κοινωνικό εχει ραμ μεσα και αγκιστρακια
![]() βαλε τα δισκακια μονα τους και μη το φωρτοσεις ουτε πολυ αμμο ουτε πολλα ξυλα βρες με πολλα λεπτα παρακλαδια να κρηβοντε μη τρωως λιτρα και βαλε οσο περισοτερι βιολογια μπορεις αν εχεις την οικονομικη ανεση παρε 2 2217 γεμισετα σιποραχ η αν βρεις το σαν σαν το κινεζικο που εχει πραγματικα μεγαλο καδο 14 λιτρα αν θυμαμε καλα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
Ξύλα τέτοια έχω πάρει και μουλιάζουν. |
|
||||
|
||||
![]()
ναι αλλα καλο ειναι να βαλεις οσο ποιο πολυ βιολογια μπορεις και ασε το πεχα να πεσει να κοιμασε υσηχα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγω σου πρoτεινω να βαζεις τα υλικα στο φιλτρο οπως λεει η eheim.
Αν θελεις κι αλλη βιολογια βαλε κι αλλο φιλτρο.
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο ενυδρειο!
![]() αυτο το κιτρινο με τη μαυρη ριγα στα ματια και στο πανω πτεριγιο και τα κοκκινα ματια πως λεγεται? γιατι εχω και εγω 1 και δεν εχω ιδεα... θελει παρεα η μπορει και μονο του?γιατι το δικο μου ειναι λιγο φοβισμενο ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λεγεται microgeophagus ramirezi και πρεπει να βρισκεται σε ζευγαρι.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εδώ και το δικό μου | gantalf | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 6 | 06-03-09 22:29 |
να και τα δικά μου... | aristomenis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 18 | 29-05-08 09:22 |
Να και το δικό μου.... | LEON13 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 01-08-07 22:37 |
Να και τα δικά μου | malevizos | Φωτογραφίες μελών | 3 | 14-04-07 13:11 |
Να και το δικό μου... | caverman | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 16 | 04-07-06 08:09 |