|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα πριν 3 μερες ειδα μια αγγελια ενος φιλου που χαριζε καμια 30 μουλτις (multifasiagus) τα οποια δεν ηταν και στα καλυτερα τους(ειχαν χασει πτερυγια )και δεν το πολυ σκεφτηκα και τα πηρα αγορασα και ενα ενυδρειακι 120λ ,μπολι απο το 280 μαλαουι ..και ετοιμο ,το προβλημα ειναι το εξης:το πρωτο που εκανα ηταν μετρησεις νερου και βρηκα αμμωνια! Με παραξενεψε το γεγονος οτι τα κοχυλια (50 περιπου απο κανονηκα σαλιγκ.)που μου ειχε δωσει ο φιλος ειχαν μυρωδια αποσυνθεσης και ανοιξα μερικα με προσοχη και τι να δω;.. κολημενα νεκρα ψαρακια στην τελευταια σπειρα του κοχυλιου μαλλον κολησαν και δεν μπορουσαν να βγουν και πεθαναν ακομα υπηρχαν υπολοιματα σαλιγκαριου στο βαθος αυτα τα δυο μαλον ανεβαζανε αμμωνια που με την ελλειπη περιποιηση αλλαγες κτλ αρωστησαν τα μικρα.Τωρα τι κανουμε.. τα κοχυλια προφανως ειναι πολυ μικρα επισης εχω ριξει μελαφιξ αν δεν κανω λαθος που ειναι για το λιωσιμο των πτεριγιων και το νερο ειναι ολο φρεσκο ... τι αλλο μπορω να κανω ,τι προτεινετε απο δω και περα και τι εκανα λαθος ...
Ευχαριστω Κωστας
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | dimitris1986 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 28-09-09 20:16 |
καινουργιο ενυδρειο | Δημητρης89 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 27-06-09 17:27 |
καινουργιο ενυδρειο | popay72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 25-01-07 12:08 |
καινουργιο ενυδρειο | bogias | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 09-11-06 17:55 |
το καινουργιο μου ενυδρειο | GP250381 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 63 | 25-08-06 09:55 |