|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Διατροφή Ζωντανές τροφές, κατεψυγμένες, συνταγές |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Σύμφωνα με την ερευνα ,η χορήγηση σταφυλιών,μούρων και καρυδιών
στα ψαρια παρατείνει τη διάρκεια ζωής τους κατα 50%. Πληροφορίες: http://www.sciam.com/article.cfm?cha...3683414B7F0000 |
|
||||
|
||||
![]()
Θα ήταν ενδιαφέρον να ξέραμε και σε τί είδη ψαριών έγινε το πείραμα και σε τί μορφή χορηγήθηκαν τα σταφύλια και τα καρύδια... ξέρω πάντως οτι τα περισσότερα είδη του Αμαζονίου (πχ Pacu) τιμούν ΔΕΟΝΤΩΣ τους καρπούς που πέφτουν απο τα δέντρα...!!!
|
||||
|
||||
![]()
ειχα ριξει μια φορα σταφυλι στο ενυδρειο που εχω τετρα και δεν το αγγιξανε,ζουπηγμενο.
οποτε ισως να ειναι καλο συστατικο για καμια DIY συνταγη τροφης....
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
εγω δινω καθε 2 μερες 1 ρογα ξεφλουδισμενη στα δικα μου και τα ταραζουν οι κλοουν
|
|
||||
|
||||
![]()
κι εγώ δίνω και σταφύλι και ροδάκινο και γιαρμά και μπανάνα. κυρίως τρώνε τα Υο Υο loach αλλά και τα γκουράμια. Βέβαια ρίχνω μια φορά στις 15 μέρες
φιλικά, Γιώργος 120lt Fishes:: 2xBlue Gourami | 12xHarlequin |4xPakistan Loach (YoYo) | 3xHillstream Loach | 1xAncistrus| Plants:: Hygropfila Polysperma | Cryptocoryne Wenditii | Cryptocoryne Willisii | Limnophila Sessiliflora | Anubias Barteri | Egeria Densa | |
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή, δεν πεθαίνουν που δεν πεθαίνουν με τίποτα τα mbuna μου, να τους δώσω και άλλο 50% ζωή, θα με κληρονομήσουν στα σίγουρα εε?
Στο σοβαρό τώρα, πολύ ενδιαφέρον άρθρο.... |
|
||||
|
||||
![]()
Tρώνε και οι δίσκοι...?
|
||||
|
||||
![]()
εγω τους εριξα μισο σουλτανι ξεφλουδισμενο και το τσακισαν
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ποικιλία από σταφύλι που συναντάτε κυρίως στην Κρήτη και την Πελοπόνησσο. Έχει μικρές ρώγες χωρίς κουκούτσια, είναι αρκετά έως πολύ γλυκό και είναι το πλέον κατάλληλο για την παραγωγή σταφίδας.
|
|
|||
|
|||
![]()
α καλαταβα για ποιο σταφυλι μιλατε αλλα δεν θα το πω πως ονομαζεται στα κυπριακα γτ θα πεθανεται απο τα γελια
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πεστο να γελασει λιγο το χειλακι μας....
|
|
||||
|
||||
![]()
έτσι χώριατος που είσαι....!!
![]() Anw....,χωρίς να είμαι σίγουρος: Σουλτανίνι..? ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Σουρτανι ονομαζεται χεχε |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|