|
|||
|
|||
![]()
ενας φιλος μου εχει αυτην την απορια και μου ειπε να σας ρωτησω μιας και δεν εχει internet.
εχει 3 guppy συνολικα,ενα αρσενικο και 2 θηλυκα σε 30λιτρο ενυδρειο.ξαφνικα ενα απο τα θηλυκα του εβγαλε ενα αρκετα μεγαλο κ λεπτο (σαν το 1 /4 μιας οδοντογλυφιδας σε μεγεθος αλλα κ σαν σχημα) αναμεσα στα δυο πτερυγια του,στο σημειο που ξεχωριζουμε το αρσενικο με το θηλυκο. ξερετε τι ειναι? πρεπει να αρχισει να ανησυχει? ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
"ενα αρκετα μεγαλο κ λεπτο" τι ακριβως...? μια φωτογραφια θα βοηθουσε ...αν μπορεις να βγαλεις..
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως κάνει την ανάγκη του ;
|
|
|||
|
|||
![]()
αυτο του ειπα κ εγω.αλλα εχει μεινει εκει κολλημενο 4 ωρες και βαλε!
τωρα θα ανεβασω φωτο,μου εχει στειλει,απλα δεν ξερω πως να τις ανεβασω. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
οριστε και δυο φωτο,για να παρετε μια ιδεα.
καντε κατι γιατι χανομαστεεεε! |
|
||||
|
||||
![]()
Κανει την αναγκη του....
|
|
|||
|
|||
![]()
σιγουρα? μακαρι!
τα γκαπυ ειναι ψαρια που τη βγαζουν στον αφρο?εννοω στη κορυφη του ενυδρειου? και ειναι ζωηρα η ησυχα? τα δικα του ειναι υπερβολικα ησυχα και καθονται στη κορυφη τουενυδρειου...... |
|
||||
|
||||
![]()
προφανως δεν εχει πολυ οξυγωνο το νερο.εχει φιλτρο ο φιλος σου?τι θερμοκρασια εχει το ενυδρειο?
|
|||
|
|||
![]()
εχει φιλτρο!!
ειχε ενσωματωμενο το ενυδρειο....δεν ξερω,θερμομετρο δεν εχει!! |
|
||||
|
||||
![]()
Ας βαλει μια αεραντλια και το παρακολουθει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Για επιβεβαίωση πάντως, το guppy ΧΕΖΕΙ !!!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ισως να ειναι και δυσκοιλιο,4 ωρες ηταν αυτες.....ξεπατωθηκε το αμοιρο :smt044:smt044:smt044
|
|
|||
|
|||
![]()
ρε παιδια τρωνε πολυ σαν ειδος ψαριου?
γιατι μου λεει οτι τους ριχνει ελαχιστα φιλαρακια τροφη και δεν τρωνε τιποτα και παει στον πατο! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θηλικο guppy αρρωστο? | prospathw | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 25 | 20-05-10 19:13 |
Αρρωστο guppy... | alkis13 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 15-03-10 13:33 |
Guppy Eγκυος η Αρρωστο? | moses | Ζωοτόκα | 12 | 26-12-09 23:21 |
Αρρωστο red cap | Krisos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 14-04-09 05:47 |
help me αρρωστο guppy | georgetzes | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 19 | 11-06-03 23:48 |