|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
εχω ενα θερμομετρο μεσα στο ενυδρειο και καθως καθαριζα με εκεινο το αντικειμενο π εχει μαγνητη και ειναι δυο κομματια εννομενα για να καθαριζουν τα τζαμια...το θερμομετρο εσπασε απο την κατω μερια και βγηκε ενα υγρο κοκκινο...το θερμομετρο περιεχει υδραργυρο ειναι επιβλαβες για τα ψαρια που εχω??? Σ.Ο.Σ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ...............
|
|
||||
|
||||
![]()
μεγαλη αλαγη νερου το κοκκινο δεν νομιζω να ειναι υδραργυρος,
|
|
|||
|
|||
![]()
ΑΛΛΑΓΗ ΝΕΡΟΥ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΕΣΠΑΣΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑΓΗ....ΑΛΛΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΚΑΠΩΣ ΣΑΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ
|
|
||||
|
||||
![]()
μεγαλο το ενυδρειο?
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
ΓΥΡΟ ΣΤΑ 200 ΛΙΤΡΑ
|
|
|||
|
|||
![]()
ΞΕΡΕΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΑ ΕΧΟΥΝ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟ Η ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ
????????? |
|
|||
|
|||
![]()
ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΜΕ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΕΙΔΗ ΔΙΑΔΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΥ Ο ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟΣ...
ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ ΑΣΤΑ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.. |
|
|||
|
|||
![]()
ΦΙΛΕ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ,ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΥΓΕΙΑ- ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΛΠ, ΠΡΟΣΕΧΕ ΦΙΛΕ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σπασιμο κοντρας | kokos125 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 23 | 27-04-10 15:27 |
Σπασιμο νευρων με ελεγκτη σταθμης | Nik25 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 32 | 17-06-08 08:35 |
Επιδιορθωση 15 Λιτρου Απο Σπασιμο. | andreasp | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 24-11-05 16:50 |
Σπασιμο βασης ενυδρειου-Επειγον | johnny98130 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 21-07-03 21:36 |