|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή το είδα εδώ στο φόρουμ στην παρουσίαση κάποιου φίλου αλλά δεν θυμάμαι ποιου, μπορούμε να βάλουμε μόνο υπόστρωμα χωρίς χαλίκι ή άμμο στον πάτο του ενυδρείου? Έχω ένα 20 λιτρο που θέλω να το βάλω στο δωμάτιο μου αλλά επειδή είναι μικρό δεν θέλω να βάλω πολλούς πόντους υπόστρωμα και άμμο-χαλίκι. Αν ναι ποιο είναι κατάλληλο?
Η μήπως να βάλω μόνο αμμοχάλικο και αν θέλω για φυτά να βάζω ταμπλέτες? Το ενυδρείο είναι ένα Halea και είχε και εσωτερικό φίλτρο μαζί που κανει αρκετό θόρυβο για το υπνοδωμάτιο. Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο οικονομικό και πιο αθόρυβο φίλτρο? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερώτηση για kitty litter υπόστρωμα | george1981 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 10-04-10 19:53 |
Ενα λιτρο καθαρο-μισο λιτρο βρωμικο | Yiannis59 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 20-09-09 23:43 |
Ερώτηση για φίλτρο | nikolas87 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 09-03-07 20:52 |
ερώτηση για κατάλληλο υπόστρωμα | Μαρία | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 4 | 19-04-06 09:55 |
Φίλτρο βυθού και υπόστρωμα. | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 30-03-03 21:32 |