|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ο δίσκος μου έχει εμφανισει ένα σημάδι σαν φακή στο ένα του πτερύγιο...και χτες εμφάνησε και αυτήν την άσπρη πληγή...μάλλον απο κάνα ξύσιμο σε ξύλο..(λέω εγώ τώρα...)
μπορούν οι πιο έμπειροι να δώσουν τα φώτα τους????.... Ευχαριστώ προκαταβολικά... (συνθήκες......3 ενήλικες....2 μικροί δίσκοι.....μερικοί καρδινάλιοι...PH 5,8...GH 5...KH 1...θερμοκρασία 29.....η αναπνοή είναι κάτι που με προβληματίζει επίσης...αλλά....δεν είμαι και σίγουρος.....φαίνεται να είναι λίγο γρήγορη....) |
|
||||
|
||||
![]()
Μετρήσεις νιτρικών και ρουτίνα αλλαγής να πεις
![]() Προληπτικά μεγάλη αλλαγή νερού , και μετά μελαφιξ |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ για την απάντηση....κανω αλλαγή και επανερχομαι.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Ισως καποιο χτυπημα σε κανα ξυλο η ισως καμια κυστη ....και τα δυο δε ειναι σοβαρα απλα παρακολουθησε το για τυχον εξελιξη σε κατι πιο σοβαρο
|
|||
|
|||
![]()
Ρε παιδιά το χρώμα του είναι λίγο μαύρο ή μου φένεται.
|
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπον......με καλη αλλαγη νερου....προσθηκη αλατιου...(1 κουταλακι στα 40 λιτρα...)...τα σημαδια μετα απο 3 μερες σχεδον εξαφανιστηκαν.....οποτε...super!!....
το προβλημα που εχω τωρα ειναι αυτο που λεει και ο φιλος Μαριος....το ενα το δισκακι εχει μαυρισει.... και ενας απο τους ενηλικες...κοιταει την επιφανεια....οχι καθετα...αλλα τις πεισσοτερες ωρες αραζει ψηλα...οταν ταιζω...που τρομαζει λιγο....κατεβαινει και κολυμπαει μια χαρα....περριτο να πω..οτι απο ορεξη...μηδεν...ολοι τους....!!! προληπτικα...ανεβασα θερμοκρασια στους 34 σημερα...εβαλα αεροπετρα (να την αφησω μονιμα???)....(ψαχνω melafix...δεν το βρισκω πουθενα!!!!αλλα σημερα πιστευω θα το βρω..)....το ph μου στο 5,8....Gh 7...Kh 1....νιτρικα 0...σε αυτην την θερμοκρασια οι δισκοι μου βγαζουν βλενα απο το σωμα τους φουλ!!!..(καλο...η κακο???) καμια ιδεα???.....να βαλω αλατι αλλο 1 κουταλακια στα 40 λτ??? (ενιδρειο...400λτ...10 κουταλακια γλυκου) (στις φωτο....στην μια που ειναι το μαυρο μικρο..ειναι και αυτος που του ερεσει η επιφανεια(ή τα αστερια.....δεν ξερω... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σημάδι σε Σεβερουμ | antheod | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 25-11-08 13:45 |
Πρόβλημα στη όραση σε δίσκο | MEROULA | Δίσκοι | 3 | 14-04-08 21:04 |
Αγόρασα δίσκο-και είναι φοβισμένος- | basillis | Δίσκοι | 32 | 19-11-05 08:32 |
Λευκά κόπρανα απο δίσκο | ΑΝΔΡΕΑΣ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 25-02-05 11:04 |
Σημάδι μυστήριο | gemini_str | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 12 | 18-06-04 14:24 |