|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μετά από αρκετό καιρό είπα να κάνω και εγώ την παρουσίαση του ενυδρείου μου. Κάθε σχόλιο δεκτό για τη βελτίωσή του..
Πληροφορίες Διαστάσεις:80*37*42 Όγκος: 120λίτρα Κατηγορία: Φυτά: echinodorous, caboba, anubia, vilisneria Ψάρια / ¶λλα είδη: 6 zebra danios, 2 kribensis και νεογέννητα (+6 δικής μου αναπαραγωγής 3,5μηνών) ,2 zebra snails, 1 apple snail, 1 Gyrinocheilus aymonieri Διακοσμητικά υλικά: 1 ρίζα, χαλίκι (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:- Φωτισμός: 2*18watt Διάρκεια φωτισμού: 11h Φιλτράρισμα:400l/h εσωτερικό Θερμοστάτης: 200watt Λίπανση-Παροχή CO2: υπόστρωμα, flourish excel: 5ml κάθε 3 ημέρες Παράμετροι: pH: 7.2 Γενική σκληρότητα (GH):- Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):- Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3):- Αλλαγές νερού: μια φορά την εβδομάδα 30% Θερμοκρασία: 26 β. κελσίου ¶λλες πληροφορίες: Φωτογραφία: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πανεμορφο...!
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο!!!
![]() θα σου επισημανω 2 σημεια. α)αντι να κοβεις ετσι περιεργα τη βελισνερια...αντικατεστησε την με saggitaria subulata και θα εχεις το αποτελεσμα που επιθυμεις. β) αντικατεστησε το πηλινο με μια αδεια καρυδα. τα ψαρακια θα τη χαρουν εξισου αλλα θα εχεις ενα πολυ πιο φυσικο αποτελεσμα. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνησω με τον Πανο και με την καρυδα και με την saggitaria και μια και θα βγαλεις απο την οθονη τις βαλισνεριες βαλε τις περιμετρικα του φιλτρου ωστε να δημιουργησουν μια "κουρτινα" και να το κρυψουν.
Κατα τα αλλα πολυ φυσικο αποτελεσμα!
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας.. Έχω κάποιες απορίες..
1) Η saggitaria δε μεγαλώνει όσο η valisneria? Αυτή είναι η διαφορά τους? 2) Δεκτό να βγάλω το κεραμύδι! Ούτε εμένα αρέσει εμφανισιακά! Να βάλω καρύδα θελω, αλλά πώς θα την κόψω στη μέση? |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Είναι ωραιότατο!
Οπως σου είπαν βγάζεις από μπροστά τις βαλισνέριες και πισω δεξιά βάζεις ένα ψηλό φυτό να κρυψει το φίλτρο. Μπροστά φυτέυεις 2-3 μικρά φυτάκια τύπου εχίνόδωρο τενέλους ή πογκόστεμον χελφέρι ανάμεσα σε πετρούλες. Η καρύδα κόβεται εύκολα, αλλά νομίζω ότι πουλάν και έτοιμες κομμένες σε ενυδρειακά καταστήματα. ------------------------- H sagittaria δεν φτάνει το ύψος της βαλισνέριας. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα χρειάζεται να της κόβεις τα φύλλα, τα οποία τη χαλάνε και αισθητικά και κυριολεκτικά. Νομίζω το φυτό έτσι εξασθενεί αντί να δυναμώνει. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χριστόφορος Μίχας : 30-03-10 στις 20:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ειναι Ευκολο Να Δω Φωτο Καρυδας Μεσα Σε Ενυδρειο? Ευχαριστω.
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο!!!!
Να τα χαίρεσαι τα κριμπενσάκια!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση: 200 lt κοινωνικό φυτεμένο | svasilis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 38 | 09-03-20 14:13 |
120λιτρα κοινωνικό φυτεμένο (πρώτη παρουσίαση) | lucky13 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 56 | 01-07-09 00:40 |
Παρουσίαση jewel 60lt κοινωνικό φυτεμένο | dizio | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 35 | 10-03-09 19:08 |
Παρουσίαση 120λτ κοινωνικο φυτεμένο(κύβος) | dizio | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 21 | 24-02-09 11:00 |
Παρουσίαση, 54λ φυτεμένο. | Kisifer | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 30-07-08 07:40 |