|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
#1 |
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ PET SHOP ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (help)
![]() Αξιολόγηση:
![]() Είμαι ένας μικρός μονομάχος και είμαι πολύ χαρούμενος όταν με προσέχουν παιδάκια! Επειδή είμαι λίγο ευαίσθητος θέλω να σας παρακαλέσω για μερικά πράγματα. 1.Να μου αλλάζετε το νερό της γυάλας μου τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα γιατί μου αρέσει το φρέσκο νεράκι. αυτο ειναι c/p απο το site καπιου pet shop που βρηκα μεσα στο forum. μπορει καποιος να μου προτεινη καποιο εμπιστω pet shop στη θεσσαλονικα να παω να δω για ψαρια και να διαλεξω πιο μου αρεσει και επειτα να ψαξω info για το συγκεκριμενω. για να μην παω οπου νανε και να μου λεει ο καθενας το κοντο και το μακρυ του. |
|
Εμφανίσεις: 3974
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
pet shop | GENITORAS | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 09-10-09 17:14 |
E-Shop????? | simon | Αρχάριοι γλυκού νερού | 26 | 03-09-09 03:41 |
Aναζητηση μειωτηρα CO2-Θεσσαλονικη | Nik25 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 29-03-07 22:47 |
Αναζητηση ενυδρειου (Θεσσαλονικη) | Theo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 21-12-04 03:07 |