|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/UNIVE...Q5fAccessories
γι αυτο την μετατροπεα να παρω? εννοω τροφοδοτικο...μετασχηματιστη... ποιο κανει..? αν κανει καποιο απο τα δυο... 1) http://www.emimikos.gr/shop/product....1&cat=0&page=1 2) http://www.emimikos.gr/shop/home.php?cat=333 εδω εχει πολλα... ευχαριστω πολυ...
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι κανεις δυσκολη την ζωη σου??????
Ειπαμε οταν σου ερθει με το καλο η λεντοταινια την δοκιμαζεις με τον φορτιστη του κινητου και αν δεν αναβει τοτε πας σε ενα ηλεκτρομαγαζο μαζι με την λεντοταινια και περνεις εναν Μ/Σ.(χωρις να πληρωνεις και μεταφορικα) Αλλιως αν θες να παραγγειλεις τοτε ο πρωτος ειναι μια χαρα για την δουλεια που τον θες. |
|
||||
|
||||
![]()
achisael
αυτό που αγοράζεις λέει waterproof. ¶ρα θα το έχεις μέσα στο νερό???? |
|
||||
|
||||
![]()
waterproof δεν συμενει οτι πρεπει να ειναι μεσα στο νερο αλλα οτι δεν εχει προβλημα εαν βραχει να χαλασει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ε?? Δεν έλεγε τι ΙΡ είναι και μπερδεύτηκα!!
![]() ![]() ¶ρα αυτο το στερεώνεις με κάποιο τρόπο στο καπάκι ας πούμε?? Και πιστεύεις ότι θα κάνει δουλειά αν είναι εκτός νερού?? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
ειναι δυνατο... ετσι και αλλιως δεν θελει και πολυ φως... moonlight einai....
|
||||
|
||||
![]()
Με το φορτιστη του κινητου μπορει
![]() Η λεντοταινία λέει πιο κάτω ότι θέλει 12V, ο φορτιστής του κινητού είναι συνήθως κοντά στα 5,5V. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αν δεν δουλεψει θα παρω το τροφοδοτικο μεταβλητης εξοδου...
|
||||
|
||||
![]()
επειδη ειμαι λιγο ασχετος απο αυτα τα καλωδια πως θα τα συνδεσεις?θα "ξεγυμνωσεις" τ καλωδιο του φορτιστη και θα ενωσεις τα καλωδια του led πανω?
θα βαλεις και χρονοδιακοπτη?? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μου ηρθε πριν λιγο... ναι αυτο θα κανω η μαλλον εκανα... αλλα τζιφος... δεν αναβει... εβαλα τροφοδοτικο κινητου INPUT - 100-240 VAC 100 ma 50-60 HZ OUTPOUT - 4.9 VDC 450 mA αυτο ειναι το τροφοδοτικο που εβαλα και δεν κανει τιποτα...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πολικοτιτα δοκιμασες και απο τις δυο πλευρες |
|
||||
|
||||
![]()
μ'αυτο μπορω να κανω την ιδια δουλεια?ειναι πολλα τα 48 led για για 60 λιτρα που εχω?
θα εχω κανενα προβλημα? http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Unive...item3caa8d5712 |
|
||||
|
||||
![]()
ναι δοκιμασα...και δεν ξερω τι αλλο να κανω...
|
||||
|
||||
![]()
¶μα δεν μπορείς να περιμένεις μέχρι να πάρεις δωδεκάβολτο μετατροπέα τρέχα στο αυτοκίνητό σου και βάλτα στην μπαταρία του!
|
|
||||
|
||||
![]()
ετσι οπως το εκανες στο κιν θα το κανεις και στο τροφοδοτικο απο το μιμικο που βρηκες στην αρχη??
ή εχει καμια αλλη πατεντα? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ετσι... τι αλλο να κανω? κοιτα αν ειναι να δωσω 8 ευρω στον μιμικο θα κανω καινουργια παραγγελεια απο ebay με ετοιμο μετασχηματιστη 5 ευρω μαζι με μεταφορα...
|
||||
|
||||
![]()
γτ το πρωτο με 4 ευρω δεν κανει??
τι ενοοεις με ετοιμο μετασχηματιστη? αν βαλεις τα led πανω σ'ενα απο τα 2 που ελεγες δεν ειναι κομπλε? βαλε κανενα λινκ με αυτο που λες μπας και παρω μπρος... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
aki ''ψηνεσαι'' να παρεις και εσυ ετσι ? να το λινκ... http://cgi.ebay.com/Aquarium-LED-Moo...item20aef12a21 ρωτησα τον πωλητη και μου ειπε οτι το στελνει και με ευρωπαικο ανταπτορα για το ρευμα....
|
||||
|
||||
![]()
ναι το σκεφτομουν και τωρα που το ανεφερες ψηθηκα!
αυτο το τελευταιο και με ευρωπαικο μετασχματιστη μια χαρα κομπλε ειναι και φθηνο!! |
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον αki ...
μου ηρθε ... το συνδεσα με μετασχηματιστη κινητου... το αποτελεσμα εκπληκτικο.... πολυ ωραιο...!!!!
|
||||
|
||||
![]()
πιο σου ηρθε??παρηγγειλες αλλο???
αφου ειπες οτι σου ειχε ερθει το ενα..χαλασμενο ηταν?? και ποσα led σε ποσα λιτρα? εγω ειπα ενα φιλο(επειδη δεν παραγγελνω απο e-bay)να ρωτησει τον πωλητη για εκεινο με τον ετοιμο μετασχηματιστη για ευρωπαικο και περιμενουμε απαντηση τωρα για να το παραγγειλουμε... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
aki σου στελνω πμ..
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αξιοπιστο τροφοδοτικο για ανεμιστηρακια? | theofilos | Λοιπός εξοπλισμός | 19 | 05-06-09 18:49 |
12βολτοι μετασχηματιστες | jimfytakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 28-06-07 19:41 |
Μετασχηματιστής Tridonic.Atco | Zisis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 05-01-07 17:19 |
Χρειαζομαι εαντλια-κυκοφορητη αλλα ποιον.ΕΠΕΙΓΟΝ | Nik25 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 42 | 18-07-06 12:50 |