|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα...
Ένας φίλος μου έδωσε τα ψαράκια που φαίνονται στις φωτογραφίες παρακάτω. Δεν μπορώ να καταλάβω εαν είναι πλάτυ ή ξιφοφόροι,όμως είμαι σχεδόν σίγουρο πως είναι αρσενικά(βλέπω γονοπόδιο) Καμιά γνώμη!!! Πρέπει να είναι εύκολο για τους έμπειρους... |
|
||||
|
||||
![]()
θα ελεγε κανεις οτι ειναι πλατυ...μου τα χαλαει λιγο ομως το μεγαλο πτερυγιο απο πανω ...ρε παιδια παιζει να ειναι διασταυρομενο με τπτ αλλο>?
|
|
||||
|
||||
![]()
Το πορτοκαλί μοιάζει πολύ με μόλλυ
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Κι εμένα αυτό το πτερύγιο μου φαίνεται πολύ παράξενο !!!
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Γι αυτό είπα μόλλυ ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τα μολλυ (ανεξαιρετως black moly)ειναι τα sailfin τα οποια εχουν χρωμα Poecilia latipinna δεν νομιζω πως υπαρχει καθαρη ποικιλια με τετοιο πτερυγιο...αλλες γνωμες.?
|
|
||||
|
||||
![]()
Τότε μπορεί να είναι πλάτυ...εχω δει πλάτυ με τέτοια πτερύγια...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
εγω παντως δεν εχω τετοιο πτερυγιο ...ΧΑΧΑΧ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συγκεκριμένα platy simpson wagtail tuxedo
![]() ------------------------- Εσυ είσαι πλάτυ αναστασιους ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Τελικά είναι platy simpson tuxedo ![]()
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη prospathw : 01-03-10 στις 23:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Πρεπει να γινεις πιο παρατηρητικος
![]() Πλατυ ειναι τα ψαρια. |
|
||||
|
||||
![]()
Τα ψαράκια ειναι πλατυ! Υπάρει μια ποικιλία Platy με μεγάλο το ραχιαίο πτερυγιο στα αρσενικά - hi fin λέγονται
|
|
|||
|
|||
![]()
παιδια,δεν ξέρω εγώ και πολλά αλλά επειδή έχω μολλυ,τέτοια δεν είναι,άλλο τελέιως πτερύγιο
|
|
||||
|
||||
![]()
Πλατυ ειναι.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πλάτυ όπως γκάπυ; | sailim | Ζωοτόκα | 2 | 24-02-10 08:43 |
Να μου ζήσουν τα μικρά πλάτυ!!! | gianna | Ζωοτόκα | 3 | 25-01-10 23:45 |
Πλάτυ και όγκος στο κεφάλι | Mimis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 15-12-08 16:07 |