|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Βλεποντας το ποστ με το απιστευτο vivarium του Raven ξερω οτι πολοι θα κινηθουν προς τα εκει!!! Σκευτηκα λοιπον ενα τροπο για την κατασκευη ενος οικονομικου fog system!! Θα ηθελα εδω την βοηθεια σας!! Αν καποιος (εντος αττικης) εχει μια παλια καφετιερα (γαλικου) και δεν την χρειαζεται να μου την δωσει και θα του επιστρεψω μετα απο λεπτομερεστατη παρουσιαση εδω, ετοιμο το fog system, χωρις καμια επιβαρυνση!!
(μερος της καφετιερας θα χρησιμοποιηθει για να φτασουμε την επιθυμητη πιεση χωρις την χρηση της πανακριβης αντλιας, τα υπολοιπα υλικα εκτος του ακροφυσιου τα εχω ηδη και μπορω να φτιαξω ενα συστημα μονο) παρακαλω να διαγραφει το θεμα, οπως ειδα τα nozzles για να ενεργοποιηθουν χρειαζονται 250 psi για πυκνη ομιχλη, πραγμα που καθιστα το diy επικινδυνο, το συστημα μπορει να γινει και με αντιστοιχα των 100psi (τα οποια ειχα υπολογισει αρχικα) αλλα το αποτελεσμα δεν θα ειναι το ιδιο με τα ετοιμα συστηματα... οποτε δεν αξιζει, συγνωμη που σας ξεσηκωσα.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 3r4ndo : 28-02-10 στις 00:58 Αιτία: Επιπλεον πληροφοριες |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Με όσα λεφτά αγοράζεις μία φθηνή καφετιέρα γαλικού καφέ, παίρνεις ένα υγραντήρα και καθάρισες.
Έχεις μία μανία με το DIY μου φαίνεται, να άλλαζες το ονοματάκι σου σε Κύρος Γρανάζης ; ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Για την αντλια τωρα, την εδινε για 100 psi, εχει καποιος fog system να μας πει χαρακτηριστικα?? Οι τρομπες βενζινης δινουν πολυ παραπανω πιεση, 10 bar εγραφε μια που ειδα σημερα το πρωι με 30 ευρω (μενω 50 μετρα απο τη φρατζη και αν ψαξω εχει και πιο φθηνες!) Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 3r4ndo : 28-02-10 στις 11:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Α..μην με ανακατευεις εμενα με αυτα
![]() Αμα φτιαξω εγω μονος μου τετοιο πραμα, θα κανει ΜΠΑΜ και μαθω αυτοστιγμης να παιζω αρπα και να πεταω ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Απο ιδεες σιγουρα, το οτι κανουν μπαμ αυτα που φτιαχνεις παλι ισχυει!!! Βλεπε vivarium, σαν βομβα επεσε!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Betta dripping system | cbr929 | Bettas | 21 | 26-02-07 12:41 |
Bettas Multi System (by filoxenos...) | filoxenos | Bettas | 20 | 11-07-06 14:37 |
DIY Dripping system για Betta | cbr929 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 08-01-06 06:50 |
DIY Pressurized Co2 System | Husky_Jim | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 08-10-04 19:55 |